Industriële schuifdeuren

Industriële schuifdeuren

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Zwarte schuifdeuren voor een stoer interieur

U heeft ze vast wel een voorbij zien komen op Pinterest of bij VT Wonen, schuifdeuren van zwart staal. Deze stijlvolle deuren zijn een echte eye-catcher in uw interieur. Samen met het schuifdeurbeslag geeft het uw interieur een stoere en tegelijk een strakke look. De deuren zijn veelzijdig, u kunt ze eindeloos combineren in een modern maar zeker ook een landelijk interieur.  Daarnaast zijn schuifdeuren ook een perfecte oplossing om ruimtes van elkaar te scheiden.

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Houten zwarte deuren

Aan zwart stalen deuren hangt ook een prijskaartje. Arti-Interieur biedt een alternatief, u kunt bij ons terecht stoere deuren, niet van staal m wel van hout of van gecoat aluminium.

Skantrae heeft een uitgebreide collectie deuren in het zwart gemaakt van hout. Deze deuren zijn leverbaar met deurkrukken of met een schuifdeurbeslag.

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Metallook schuifdeuren

Arti-Interieur maakt ook schuifdeuren van gecoat aluminium op maat. Deze zijn leverbaar in 10 modellen en 3 soorten glas. De deuren zijn voorzien van 6mm dik gelaagd glas omrand door een aluminium profiel van 30mm dik en 40mm breed. De samenstelling van de deur is eenvoudig en bestaat uit 4 stappen:

  1. Kies de vakverdeling

Beschikbaar in  1, 2, 3, 4 en 5 glas vakken of met een combinatie met een dicht onder vak

       2. Kies de kleur van het glas

Helder gelaagd glas, Mat glas en gerookt glas.

      3. Kies uw schuifdeurbeslag

Wilt u de deur opgehangen hebben aan spaak of bovenop beslag

       4. Als laatste wilt u een handgreep op deuren?

 

 

 

[/tm_pb_text][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”https://www.artiinterieur.nl/metallookdeuren/” url_new_window=”off” button_text=”Meer informatie?” button_alignment=”left” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ /][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

[/tm_pb_text][tm_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” use_redirect=”off” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ email=”info@artiinterieur.nl”] [tm_pb_contact_field field_title=”Name” field_type=”input” field_id=”Name” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” select_multiple=”on” select_first_blank=”on” show_label=”on” field_width=”col-md-12″ form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”][/tm_pb_contact_field][tm_pb_contact_field field_title=”Email Address” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” select_multiple=”on” select_first_blank=”on” show_label=”on” field_width=”col-md-12″ form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”][/tm_pb_contact_field][tm_pb_contact_field field_title=”Message” field_type=”text” field_id=”Message” required_mark=”on” select_multiple=”on” select_first_blank=”on” show_label=”on” field_width=”col-md-12″ form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”][/tm_pb_contact_field][tm_pb_contact_field field_id=”Size” field_title=”Afmeting hoogte en breedte ” field_type=”input” select_multiple=”on” select_first_blank=”on” required_mark=”on” show_label=”on” field_width=”col-md-12″ form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”][/tm_pb_contact_field] [/tm_pb_contact_form][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *