Hoekkasten

Hoekkasten

In de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte hoekkasten voor elke kamer in uw huis of voor bij u op kantoor.

Hoekkasten

Geheel in de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte hoekkasten van vloer tot plafond. Een hoekkast is de beste oplossing in een ruimte waar je niet veel plek hebt om een kast neer te zetten! Een kast voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, werkkamer, kinderkamer of kantoor.

Welke voordelen heeft een hoekkast?
  • Een hoekkast zorgt er voor dat de hoek van uw slaapkamer optimaal benut wordt.
  • Een hoekkast is een echte eye catcher omdat deze anders is vormgegeven dan reguliere kledingkasten.
  • Past een kast niet voor de ene muur, dan kunt u met een hoekkast doorgaan voor de andere muur
  • Hoekkasten biedt meer opbergruimte in de hoek doordat hier meer diepte zit.
Accessoires

Een verlichte kledingroede, een uittrekbare garderobestang, lades, een lichtkoof. U kunt het zo gek niet verzinnen, of Arti-Interieur levert de mooiste accessoires voor u droomkast.


Advies op maat

Wij bieden u een ruime keuze uit kleuren, materialen en dessins. In onze showroom kunnen wij u meer laten zien.

Ontwerpen van uw kast

Samen met de adviseurs van Arti-Interieur ontwerpen wij uw hoekkast die voldoet aan uw wensen en past in de stijl van uw interieur. Zoals gezegd, elke kast wordt op maat gemaakt.

Na het ontwerp zullen wij de hoekkast in onze eigen zagerij maken of bestellen bij 1 van onze leveranciers, om deze vervolgens bij u thuis te plaatsen. Het monteren van de kast gebeurd in 1 dag zodat u dezelfde dag al kunt genieten van uw op maat gemaakte hoekkast. Heeft u geen tijd om naar onze showroom te komen? Wij komen graag met voorbeelden en stalen bij u thuis.

Afspraak inplannen

3 + 13 =

Wilt u vrijblijvend een offerte voor een hoekkast aanvragen?