Inrichting

Meubels

Comfortabele stoelen en robuuste, duurzame tafels

Eetkamertafels

Stoere, robuuste, masief eiken eetkamertafels in elke gewenste maat en keuze uit 3 soorten onderstellen. Tafelbladen waarvan u zelf kunt kiezen hoe wij deze afwerken. Bezoek onze showroom en zie wat wij voor u kunnen doen, of bestel uw tafel in onze webshop.


Eetkamerstoelen

Comfortabele eetkamerstoelen zijn een belangrijk ingrediënt voor een gezellige maaltijd. Onze stoelen bieden een fijn en stevig zitcomfort om lang in na te tafelen. Daarnaast hebben de stoelen een mooie vormgeving en zijn ze makkelijk te onderhouden.  De stoelen zijn verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Dankzij de keuze uit diversen kleuren, passen de stoelen zowel bij een moderne interieurstijl als bij een klassiek interieurstijl.

Specificaties stoelen

De zitting en de rugleuning van de stoel zijn door middel van stiksels verdeeld over 9 vakken. De poten zijn van staal waardoor deze stoel een robuuste uitstraling krijgt. Onder de poten kunt u vilt plakken om beschadigingen van uw vloer te voorkomen.  De maten van deze stoel zijn: hoogte 90 cm,  breedte 59 cm en diepte 60 cm. De stoel is leverbaar in 4 kleuren:

  • Zand
  • Cognac
  • Taupe
  • Antraciet

De stoelen hebben een levertijd van ca. 4 weken en zijn af te halen in onze showroom of kunnen worden thuisbezorgd. Wilt u even komen proef zitten? Bezoek dan onze showroom.

Bezoek onze showroom