Wasmachinekasten

Wasmachinekasten

In de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte badkamerkasten voor elk type badkamer.

Maatwerk wasmachinekasten

Maatwerk wasmachinekasten bieden u volop mogelijkheden in zowel een grote als een kleine ruimte. Deze kasten kunnen in een een ruimte met zowel schuine als rechte wanden gemonteerd worden.  Ze zorgen voor een overzichtelijke en opgeruimde wasruimte.  Daarnaast is het heel fijn om niet meer te hoeven bukken met de wasmand maar gewoon op heuphoogte uw was in de machine kunnen doen. U plaatst eenvoudig uw droger, wasmachine en wasmiddel in de kast en doet de deuren dicht. Opgeruimd staat netjes.

Wasmachinekasten ontwerpen

Ontwerpen van uw wasmachinekasten

Arti-Interieur maakt elke kast op maat zo ook de wasmachinekasten. Bezoek onze showroom en ontwerp samen met 1 van onze adviseurs de kast die voldoet aan uw wensen. Wij bieden u een ruime keuze uit kleuren, materialen en dessins.

Na het ontwerp en de inmeting zullen wij de wasmachinekast  in onze eigen zagerij maken of bestellen wij de kast bij onze topleveranciers AMR of  Inquino. Vervolgens zullen wij de kast bij u thuis te plaatsen. Wilt u de kast liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook, met onze tips en tricks gaat dat zeker lukken.

U bent van harte welkom in onze showroom. Zullen we een afspraak maken?

Afspraak inplannen

4 + 2 =

Wilt u vrijblijvend een offerte voor een wasmachinekast aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan