Bestellen en levertijd

Bestellen en levertijd

Hoe bestel ik bij Arti-Interieur

Uw maatwerkkast bestellen

U kunt uw schuifdeuren, kastinterieur of kasten zelf online samenstellen in onze configurator. In de configurator geeft u uw wensen op:

  • afmetingen en ruimte
  • soort deuren, type omlijsting en deurvulling (hout, glas of spiegel)
  • kastindeling en inrichting
  • eventuele zijpanelen

Aan het einde treft u een overzicht met de uitgekozen producten en de prijs en kunt u kiezen of u de kast door ons wilt laten monteren, bezorgen of dat u de kast zelf komt afhalen  Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om de kast nogmaals door te spreken en om een meet/bezorg of afhaal-afspraak in te plannen.

Levertijd

De levertijd van uw maatwerkkast is 4 tot 6 weken. Nadat we de kast hebben ingemeten of het inmeetformulier van u hebben mogen ontvangen gaan wij de kast voor u produceren. Hierna kunt u geen wijzigingen meer doen.

Informatie bestelling traprenovatie 

U bent bij ons in de winkel geweest en u heeft een mooie traprenovatie uitgezocht. Hoe gaan we nu verder?

 

 

Uw vloer bestellen

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe vloer gekocht bij Arti-Interieur en nu?

Gaan wij de vloer bij u leggen, dan komen wij de vloer eerst bij u thuis inmeten. Nadat wij de exacte maten hebben dan gaan wij de vloer bestellen. De vloer is vaak al binnen 1 week bij ons in huis

 

Binnendeuren bestellen

Wat leuk dat u een deur bij ons heeft besteld. Maar hoe gaat het nu verder?

U heeft deuren uitgezocht en wij hebben dit netjes voor u op een rijtje gezet in een orderbevestiging. Checkt u deze altijd even na.

Het kan zijn dat u de maten van de deuren al heeft en anders komen wij deuren bij u inmeten. Als wij de exacte maten hebben dan gaan wij de binnendeuren voor u bestellen bij Skantrae. Veel deuren zijn op voorraad bij Skantrae maar maatwerk deuren of deuren die gespoten dienen te worden hebben soms wel een levertijd van 6 tot 12 weken.  Wanneer wij een leverdatum hebben doorgekregen dan plannen we direct een montage of bezorgafspraak met u in.