Wonen

Wonen

Naast vloeren, kasten en traprenovatie kunt u bij Arti-Interieur ook terecht voor maatwerk meubels, sfeervolle kussens en plaids, trendy woonaccessoires, comfortabele vloerkleden en decoratieve raambekleding. Kortom, bij Arti-Interieur kunt u terecht voor alle wonen vraagstukken.

Maatwerk meubels

Bent u op zoek naar een tv meubel, een bureau, nachtkastjes of heeft u zelf iets in gedachten maar dit moet op maat gemaakt worden? Heeft u specifieke wensen of ideeën voor een meubel op maat, zoekt u iets verrassends qua ontwerp en wilt u een meubel van hoge kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

Ontwerp en advies op maat

In onze showroom vindt u voorbeelden van boekenkasten die wij voor u kunnen maken. Tevens treft u hier diversen stalen materialen, kleuren en accessoires.

Samen met de adviseurs van Arti-Interieur ontwerpen wij uw boekenkast. Hierbij kan u per plank aangeven hoe breed, hoe hoog en hoe diep deze moet worden. Uit dit ontwerp zal een kast komen die voldoet aan uw wensen en past in de stijl van uw interieur. Zoals gezegd, elke kast wordt op maat gemaakt.

Na het ontwerp en de inmeting zullen wij de boekenkast in onze eigen zagerij maken of bestellen wij de kast bij onze topleverancier Inquino. Vervolgens zullen wij de kast bij u thuis te plaatsen. Het monteren van de kast gebeurd in 1 dag zodat u dezelfde dag al kunt genieten van uw boekenkast.

Meubels

Stoere, robuuste, masief eiken eetkamertafels in elke gewenste maat en keuze uit 3 soorten onderstellen. Tafelbladen waarvan u zelf kunt kiezen hoe wij deze afwerken. Bezoek onze showroom en zie wat wij voor u kunnen doen, of bestel uw tafel in onze webshop.

Comfortabele eetkamerstoelen zijn een belangrijk ingrediënt voor een gezellige maaltijd. Onze stoelen bieden een fijn en stevig zitcomfort om lang in na te tafelen. Daarnaast hebben de stoelen een mooie vormgeving en zijn ze makkelijk te onderhouden.  De stoelen zijn verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Dankzij de keuze uit diversen kleuren, passen de stoelen zowel bij een moderne interieurstijl als bij een klassiek interieurstijl.

Eetkamer stoel zwart velvet

Afspraak showroom inplannen

Zonwering

De zomer staat voor de deur en de zon schijnt al heerlijk.  Door de hogere temperatuur kan het binnen ook flink warm worden.  Zonwering is dan de oplossing!  Zonwering is er in vele varianten, kleuren en dessins.

Horren

De ramen en deuren open zettten zonder dat er gelijk insecten binnenkomen.

Raambekleding

Raambekleding is erg belangrijk voor de sfeer in een ruimte. Naast de sfeer die de raambekleding met zich meebrengt moet het ook functioneel zijn. Bekijk ons grote assortiment en heeft u advies nodig, neem dan contact met ons op.

Nieuws

Woontrends 2023

De woontrends van 2023 2023 is begonnen en we tikken al bijna de 2e maand van dit jaar aan. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe

Lees verder »

Arti-Interieur de showroom

Welkom in de showroom van Arti-Interieur Het is alweer even geleden dat wij onze nieuwe showroom feestelijk hebben geopend. Met een hapje en drankje hebben

Lees verder »

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwalitiet, maatwerkspecialist

Bekijk wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Gangkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen