Wonen

Wonen

Naast vloeren, kasten en traprenovatie kunt u bij Arti-Interieur ook terecht voor maatwerk meubels, sfeervolle kussens en plaids, trendy woonaccessoires, comfortabele vloerkleden en decoratieve raambekleding. Kortom, bij Arti-Interieur kunt u terecht voor alle wonen vraagstukken.


Maatwerk meubels

Bent u op zoek naar een tv meubel, een bureau, nachtkastjes of heeft u zelf iets in gedachten maar dit moet op maat gemaakt worden? Heeft u specifieke wensen of ideeën voor een meubel op maat, zoekt u iets verrassends qua ontwerp en wilt u een meubel van hoge kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

Tafels, stoelen en fauteuils

Eetkamertafels

Stoere, robuuste, masief eiken eetkamertafels in elke gewenste maat en keuze uit 3 soorten onderstellen. Tafelbladen waarvan u zelf kunt kiezen hoe wij deze afwerken. Bezoek onze showroom en zie wat wij voor u kunnen doen, of bestel uw tafel in onze webshop.

Eetkamerstoelen

Comfortabele eetkamerstoelen zijn een belangrijk ingrediënt voor een gezellige maaltijd. Onze stoelen bieden een fijn en stevig zitcomfort om lang in na te tafelen. Daarnaast hebben de stoelen een mooie vormgeving en zijn ze makkelijk te onderhouden.  De stoelen zijn verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Dankzij de keuze uit diversen kleuren, passen de stoelen zowel bij een moderne interieurstijl als bij een klassiek interieurstijl.


Vloerkleden

Geef een persoonlijke touch aan uw woning door een vloerkleed neer te leggen. Met een vloerkleed, dat ook wel tapijt of karpet wordt genoemd, creëer je sfeer en warmte in zowel je woon- als slaapkamer. Daarnaast brengt het ook warmte en extra comfort met zich mee en is het natuurlijk heerlijk warm en zacht om met je blote voeten eroverheen te lopen.
Sierkussens en plaids

Sierkussens zijn de perfecte accessoires om elk seizoen van stijl en kleur te veranderen. Voor de lente en zomer kunt u kiezen voor lichte, frisse kleuren en in de herfst en winter voor donkere en warme tinten.

Plaids

In de koude maanden is het heerlijk om een mooie plaid of deken toe te voegen aan uw interieur. Een deken om fijn onder weg te kruipen. U kunt plaids en dekens in verschillende  materialen verkrijgen.


Raambekleding

Raambekleding is erg belangrijk voor de sfeer in een ruimte. Naast de sfeer die de raambekleding met zich meebrengt moet het ook functioneel zijn. Bekijk ons grote assortiment en heeft u advies nodig, neem dan contact met ons op.

Zonwering

De zomer staat voor de deur en de zon schijnt al heerlijk.  Door de hogere temperatuur kan het binnen ook flink warm worden.  Zonwering is dan de oplossing!  Zonwering is er in vele varianten, kleuren en dessins.

Horren

De ramen en deuren open zettten zonder dat er gelijk insecten binnenkomen.