Werken bij Arti-Interieur

Werken bij Arti-Interieur

Met passie voor het vak en al ruim 20 jaar ervaring leveren Arnold Griekspoor en Tim van Schaik de beste kwaliteit vloeren, traprenovatie en kasten op maat. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Ieder mens, maar ook iedere ruimte is uniek.

Vacatures

Montagemedewerker:

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Arti-Interieur is op zoek naar jou!
 
Ben jij iemand die:
– Ervaring heeft in het het monteren van maatwerk kasten en het renoveren van trappen.
– Handig is en zelfstandig kan werken,
– Leiding kan nemen en kan geven,
– Zin heeft om elke dag te werken in een leuk, hardwerkend en gemotiveerd team,

Stagair BBL HMC

Op zoek naar een stage? Wil jij opgeleid worden door Arti-Interieur?
Solliciteer dan vandaag nog. 
 
Ben jij iemand die:
– Graag wil leren,
– Een beetje handig,
– Zin heeft om elke dag te werken in een leuk, hardwerkend en gemotiveerd team
 

Zelfstandig vloerenlegger:

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Arti-Interieur is op zoek naar jou!
 
Ben jij iemand die:
– Zelfstandig vloeren van pvc, laminaat en lamelparket kan leggen,
– Leiding kan nemen en kan geven,
– In het bezit is van een rijbewijs B,
– Zin heeft om elke dag te werken in een leuk, hardwerkend en gemotiveerd team,

Solliciteren

Wat biedt Arti-Interieur

Wij bieden een gevarieerde en creatieve vacature in een leuk team. We beginnen de dag gezamenlijk met een kop koffie en nemen de werkzaamheden van die dag met elkaar door. Tijdens het leggen van een vloer of het plaatsen van een kast zingen we graag mee met de radio. Aan het einde van de dag gaan we weer terug naar de werkplaats en drinken nog wat met elkaar.

Herken je jezelf in 1 van onze vacatures? Mail dan je gegevens en motivatie naar info@artiinterieur.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wie is Arti-Interieur

Arti-Interieur showroom

Arti-Interieur is specialist in maatwerk kasten, vloeren, binnendeuren, traprenovatie en raamdecoratie. Op de Graftermeerstraat 47a hebben wij een showroom waar u van harte welkom bent. In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat Arti-Interieur voor u kan betekenen. Een ruime keuze uit materiaal, kleuren, accessoires en dessins. Naast onze eigen merken, Arti en Tiar, kunt u bij ons ook terecht voor bekende merken zoals Raffito, , SkantraeGarobeFloorify  Quickstep en COREtec Niet alleen consumenten maar ook bedrijven zijn welkom bij ons. Bekijk onze eerder opgeleverde projecten opgeleverde projecten en volg ons op FacebookInstagram en Pinterest.

Inmeten en monteren

Arti-Interieur werkt met eigen personeel zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Elke vloer, trap en elke kast meten wij zorgvuldig in.  Nadat er is gemeten zullen wij vervolgens een afspraak met u maken om de vloer, kast of traprenovatie bij u te komen installeren. Het eindresultaat zal zoals vooraf besproken aansluiten bij uw ruimte, wensen, budget en inrichting.

Arti-Interieur Showroom

Zagerij

In onze zagerij staan grote zaagmachines om zo kasten en metallookdeuren te vervaardigen. Elke gezaagde plank laten wij netjes afbanden. Hierna verpakken wij de deuren en kasten zorgvuldig zodat er geen transportschade kan komen.

Openingstijden en bereikbaarheid:

Arti-Interieur is gevestigd op de Graftermeerstraat 47a in Hoofddorp, tegenover de supermarkt Hoogvliet. Beneden hebben wij onze zagerij en boven is onze showroom. U kunt voor de deur parkeren. Bent u slecht ter been, of niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Neem contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u thuis. Wij zijn geopend op: Dinsdag, tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je meer weten over Arti-Interieur? Neem dan contact met ons op

Woontrends 2023

De woontrends van 2023 2023 is begonnen en we tikken al bijna de 2e maand van dit jaar aan. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe

Lees verder »