Werken bij Arti-Interieur

Over Arti-Interieur

Met passie voor het vak en al ruim 20 jaar ervaring leveren Arnold Griekspoor en Tim van Schaik de beste kwaliteit vloeren, traprenovatie en kasten op maat. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Ieder mens, maar ook iedere ruimte is uniek.

Vacature montagemedewerker:

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Arti-Interieur is op zoek naar jou!
Ben jij iemand die:
– Op zoek is naar een creatieve en constructieve baan,
– Handig is en zelfstandig kan werken,
– Leiding kan nemen en kan geven,
– Ervaring heeft in het leggen van vloeren, en het monteren van maatwerk kasten.
– In het bezit is van een rijbewijs B,
– Zin heeft om elke dag te werken in een leuk, hardwerkend en gemotiveerd team,
Herken je jezelf hier in? Mail dan je gegevens en motivatie naar info@artiinterieur.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wie is Arti-Interieur?

Arti-Interieur showroom

Arti-Interieur is specialist in maatwerk kasten, vloeren, binnendeuren, traprenovatie en raamdecoratie. Op de Graftermeerstraat 47a hebben wij een showroom waar u van harte welkom bent. In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat Arti-Interieur voor u kan betekenen. Een ruime keuze uit materiaal, kleuren, accessoires en dessins. Naast onze eigen merken, Arti en Tiar, kunt u bij ons ook terecht voor bekende merken zoals Raffito, , Skantrae, Garobe, Floorify  Quickstep en COREtec Niet alleen consumenten maar ook bedrijven zijn welkom bij ons. Bekijk onze eerder opgeleverde projecten opgeleverde projecten en volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest.

Inmeten en monteren

Arti-Interieur werkt met eigen personeel zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Elke vloer, trap en elke kast meten wij zorgvuldig in.  Nadat er is gemeten zullen wij vervolgens een afspraak met u maken om de vloer, kast of traprenovatie bij u te komen installeren. Het eindresultaat zal zoals vooraf besproken aansluiten bij uw ruimte, wensen, budget en inrichting.


Zagerij

In onze zagerij staan grote zaagmachines om zo kasten en metallookdeuren te vervaardigen. Elke gezaagde plank laten wij netjes afbanden. Hierna verpakken wij de deuren en kasten zorgvuldig zodat er geen transportschade kan komen.


Openingstijden en bereikbaarheid:

Arti-Interieur is gevestigd op de Graftermeerstraat 47a in Hoofddorp, tegenover de supermarkt Hoogvliet. Beneden hebben wij onze zagerij en boven is onze showroom. U kunt voor de deur parkeren. Bent u slecht ter been, of niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Neem contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u thuis. Wij zijn geopend op: Dinsdag, tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.


Werken bij Arti-Interieur?

Stuur ons uw cv en motivatie

Solliciteer direct