Kasten en suite

Kast en suite

In de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte kasten en suite voor elke kamer in uw huis of voor bij u op kantoor

Kasten ensuite op maat

Geheel in de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte kasten ensuite van vloer tot plafond. Maar wat is eigenlijk een kast en suite, of deuren en suite?

Geschiedenis

Vroeger hadden veel huizen kamers en suite. Dit was de benaming voor de combinatie van een voor- en achterkamer gescheiden door schuifdeuren. De voorkamer was vaak de mooiste kamer van het huis en deze werd dan ook gebruikt om bezoek in te ontvangen. De schuifdeuren zorgden ervoor dat de minder mooie kamers niet gezien konden worden door het bezoek. In de jaren 70 zijn veel en suite deuren uit huizen gesloopt omdat men vaak 1 grote ruimte wilden hebben. Gelukkig zijn de en suite deuren weer helemaal terug gekomen.

Praktisch en sfeervol

En suite kasten zijn mooi, praktisch, ruimtebesparend en bieden de mogelijkheid om de kamers van elkaar te scheiden. Stonden de en suite deuren voorheen bekend als klassiek of misschien een tikje oudbollig, dat is nu helemaal voorbij. Er zijn een tal van mogelijkheden en trends bijgekomen die ervoor zorgen dat ze passen in elk interieur. Zwarte stalen of houten deuren gecombineerd met hout, of romantisch roomwitte kasten met glas in lood schuifdeuren. Daarnaast zijn kasten ensuite ook heel praktisch. De kasten kunnen aan beide zijde worden ingericht waardoor u er een hoop bergruimte bij krijgt.

Contact Arti-Interieur

Wandkasten op maat

Ontwerp en advies op maat

Wilt u graag een kamer en suite creëren?  Samen met de adviseurs van Arti-Interieur ontwerpen wij uw kast en suite die voldoet aan uw wensen en past in de stijl van uw interieur. Tijdens de ontwerpfase zullen we alle aspecten met u bespreken voor het beste resultaat dat past bij uw huis. U heeft hierbij keuze uit diversen materialen, dessin en kleuren. Wilt u open vakken, of juist planken. Geeft u de voorkeur aan leren greepjes of juist push to open deuren. Of misschien wilt u wel lades, glasplankjes of verlichting in de kast.  Daarnaast heeft u ook nog een keuze uit schuifdeuren. Wij kunnen het gehele assortiment van Skantrae leveren. Zitten daar niet de deuren bij die u wenst, geen probleem dan maken wij ze voor u op maat. Zo is elke kamer en suite kast maatwerk.

Inmeten, produceren en monteren

Na het ontwerp zullen wij uw kast in onze eigen zagerij maken of bestellen bij 1 van onze leveranciers, om deze vervolgens bij u thuis te plaatsen. Het monteren van de kast gebeurd in 1 dag zodat u dezelfde dag al kunt genieten van uw op maat gemaakte en suite kast. Heeft u geen tijd om naar onze showroom te komen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor een kast ensuite


Bekijk wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Volg ons op social media