Huisdierproof raamdecoratie

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel

Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje in uw gordijnen…. 

Huisdieren zijn een geliefd onderdeel van veel huishoudens. Ze brengen vreugde, gezelschap en soms ook een beetje chaos. Als trotse huisdiereigenaren weten we maar al te goed dat onze harige vrienden niet altijd rekening houden met onze interieurkeuzes, vooral als het gaat om raamdecoratie. Van krabben aan gordijnen tot het uitrekken van lamellen, huisdieren kunnen soms een uitdaging vormen voor traditionele raambehandelingen. Gelukkig zijn er tal van oplossingen die zowel huisdier-proof als stijlvol zijn. Wij geven u graag tips waar u op moet letten bij de aanschaf van raamdecoratie:

Tips bij het kopen van raamdecoratie

1. Kies voor Stevige Materialen

Wanneer u raamdecoratie kiest die bestand is tegen huisdieren, is het belangrijk om te investeren in stevige materialen. Vermijd dunne stoffen die gemakkelijk kunnen scheuren, haken of beschadigd kunnen raken door krassen. In plaats daarvan kunt u opteren voor materialen zoals aluminium jaloezieën, PVC jaloezieën of faux houten jaloezieën. Deze zijn duurzaam en bestand tegen de nieuwsgierigheid van uw huisdieren. 

2. Let op de bediening van de raamdecoratie. 

Let er bij de aanschaf van uw raamdecoratie op hoe deze bediend moet worden. Bij doupli’s en plisse’s kunt u ook vaak kiezen voor een handgreep. Bij rolgordijnen, of jaloezieën zou ik u adviseren  om een stang ipv een ketting te gebruiken. Een easy pull systeem zou ook een optie kunnen zijn. De beste oplossing is gemotoriseerd. Bij deze optie kunt u zelf bepalen of de raamdecoratie open of dicht moet en is er geen bediening nodig. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, zolang er maar geen   bewegende touwtjes of kettingen liggen, dat is immers leuk speelgoed voor uw trouwe viervoeter. 

3. Onderhoudsvriendelijke Opties

Ongeacht het type raamdecoratie dat u kiest, is het belangrijk om te zorgen voor regelmatig onderhoud om de levensduur ervan te verlengen. Kies voor materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn, zoals afwasbare verf of afwasbare jaloezieën. Dit maakt het opruimen van vuil en vlekken veroorzaakt door huisdieren een eenvoudige taak.

Met deze tips kunt u uw huis voorzien van stijlvolle raamdecoratie die bestand is tegen de avonturen van uw huisdieren. Door te kiezen voor duurzame materialen en slimme ontwerpoplossingen, kunt u genieten van een mooi en functioneel interieur zonder compromissen te sluiten op het gebied van stijl of gemak.

Welke raamdecoratie moet ik nu kiezen?

We hebben u al verteld waar u op moet letten bij de aanschaf van raamdecoratie. We zullen u uiteraard ook tips geven welke dan het meest geschikt is. 

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën kunnen een slimme keuze zijn voor huisdiereigenaren, vooral voor diegenen met katten. Omdat ze verticaal hangen in plaats van horizontaal, is er minder kans dat katten erop gaan liggen of eroverheen lopen, waardoor schade wordt voorkomen. Bovendien zijn verticale jaloezieën gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden dan traditionele horizontale lamellen. Een win win situatie dus.

 

Screen rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet alleen veelzijdig en stijlvol, maar ze kunnen ook een goede keuze zijn voor huisdier-vriendelijke raamdecoratie. Kiest u voor screen rolgordijnen, dan kiest u voor een stof die dik en stevig is waardoor ze beter bestand zijn tegen klauwen en krassen. Bovendien zijn deze gordijnen zonwerend en ook handig om het binnenvallende licht te regelen, wat vooral nuttig kan zijn als uw huisdier overdag graag naar buiten kijkt. 

Ontdek de voordelen van dupli gordijnen

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze dupli raamdecoratie met handgreep, speciaal ontworpen met huisdieren in gedachten. Deze innovatieve raambekleding biedt niet alleen een verfijnde uitstraling voor uw huis, maar ook duurzaamheid en bescherming tegen nieuwsgierige huisdieren.

Met zijn moderne design en praktische functies is onze dupli raamdecoratie met handgreep de ideale keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar stijlvolle en huisdierbestendige oplossingen voor hun ramen. Geniet van gemoedsrust en esthetische aantrekkingskracht met deze slimme en functionele toevoeging aan uw huis.

Gordijnen

Kies voor gordijnen gemaakt van duurzame en stevige materialen zoals canvas, denim of microvezel. Deze stoffen zijn beter bestand tegen de activiteiten van huisdieren en kunnen gemakkelijker worden gereinigd indien nodig. Daarnaast kan het verstandig zijn om te investeren in gordijnen met een voering van blackout-stof, die niet alleen helpen om uw kamer donkerder te maken, maar ook extra bescherming bieden tegen klauwen en tanden.

 

 

 

 

Aktie

Bestel in april of mei uw raamdecoratie en profiteer van 15% huisdierproof korting

 

Kom naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Gratis inmeetservice,15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Meer nieuws:

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »
  • Show all
  • Binnendeuren
  • Boekenkasten
  • Garderobekasten
  • Inloopkasten
  • Kasten op maat
  • Kastinrichting
  • Raambekleding
  • televisiekasten
  • Traprenovatie
  • Vloeren
  • Wonen

Voeg je koptekst hier toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *