Floer Walvisgraat PVC vloeren in Click variant - Arti-interieur

Floer PVC vloeren in click en plak variant

Floer, een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige vloeroplossingen, heeft nu een opwindende toevoeging aan haar assortiment: de mega matte walvisgraat rigide PVC-vloeren. Deze nieuwe vloeren combineren de tijdloze elegantie van het walvisgraatpatroon met een ultra-matte afwerking, waardoor ze een unieke en eigentijdse uitstraling krijgen die perfect past bij moderne interieurs.

Het walvisgraatpatroon staat bekend om zijn klassieke charme en tijdloze aantrekkingskracht. Door de planken in een hoek van 45 graden te leggen, ontstaat een visgraatmotief dat een gevoel van verfijning en stijl toevoegt aan elke ruimte. Met de introductie van de mega matte afwerking voegt Floer een eigentijds element toe aan dit traditionele ontwerp. De ultra-matte afwerking zorgt voor een subtiele en elegante uitstraling, waardoor de vloeren een moderne twist krijgen die perfect past bij hedendaagse interieurtrends.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden de rigide PVC-vloeren van Floer ook praktische voordelen. Dankzij hun rigide constructie zijn deze vloeren bijzonder duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en deuken. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Bovendien zijn deze vloeren eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een praktische en kosteneffectieve keuze zijn voor elk project.

Of het nu gaat om een trendy loftappartement, een chique boetiekhotel of een eigentijds kantoor, de mega matte walvisgraat rigide PVC-vloeren van Floer bieden een veelzijdige en stijlvolle vloeroplossing. Met hun combinatie van klassiek design en moderne afwerking zijn deze vloeren een blikvanger die elke ruimte transformeert en een blijvende indruk achterlaat. Met Floer’s toewijding aan kwaliteit en innovatie kunnen klanten vertrouwen op deze vloeren voor een ongeëvenaarde mix van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit.

De Walvisgraat Click PVC vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer dankzij het voelbare patroon. Bovendien benadrukt de luxe 4-zijdige microvelling van het Floer XL visgraat click PVC rondom de plank, de verschillende houten designs in de vloer. Deze rigid click PVC vloeren lijken op echt eiken houten vloeren, maar zijn voorzien van alle voordelen van PVC. Zo zijn de XL vloeren in visgraatpatroon 100% waterproof en vereisen haast geen onderhoud.

Aktie

Gaat u zelf een Walvisgraat Click PVC vloer leggen? Bestel uw vloer bij Arti-Interieur en ontvang een gratis ondervloer 

Zelf een Walvisgraat Click PVC vloer leggen, hoe doe je dat? Ontdek in deze FloerTube video hoe je zelf deze PVC vloer met visgraat patroon kan leggen, zonder dat je een parketteur of legservice hoeft in te schakelen. We laten je stap voor stap zien hoe je het aanpakt, zodat jij het ook zelf kan! Ga aan de slag met de handige legvideo en leginstructies voor dit doe-het-zelf project!

Vraag een vrijblijvende offerte aan