Onderhoud van laminaat

Onderhoud Laminaat

Laminaat heeft het voordeel dat het makkelijk te onderhouden is, maar op elke vloer wordt geleefd. Voor langdurig gebruik van uw vloer, adviseren wij u om een inloopmat bij u buitendeuren te leggen om zand en vuil tegen te houden. Voorkom krassen door vilt onder uw meubels en plantenbakken te leggen.
Schoonmaken
Voor het dweilen moet de vloer eerst gezogen worden met de borstel van de stofzuiger. Hierna kunt u de vloer dweilen met een licht vochtige microvezeldoek, lauw warm water en laminaatreiniger. Gebruik geen ander middel om de vloer te dweilen dan laminaatreiniger, dit omdat andere middelen vaak agressiever zijn en schade kunnen veroorzaken.  
Reiniging laminaat
Quickstep laminaat
 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *