De vloeren van Arti-Interieur

De vloeren van Arti-Interieur

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De vloeren leveranciers van Arti-Interieur

Bent u op zoek naar een PVC, Laminaat of lamelparket vloer? Bij Arti-Interieur kunt u uitsluitend terecht voor hoogwaardige kwaliteitsvloeren die voldoen aan alle eisen vandaar dat wij hier met een gerust hart garantie op kunnen geven. In onze showroom treft u een selectie van toonaangevende merken. Hieronder hebben wij alle merken voor u op een rijtje gezet zodat u  kunt kennismaken.

[/tm_pb_text][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#182a51″ show_divider=”off” divider_style=”solid”] [/tm_pb_divider][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#182a51″ show_divider=”off” divider_style=”solid”] [/tm_pb_divider][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_text_color=”#dd9933″]

Laminaat

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/Logo-balterio-e1571390000561.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Balterio

Balterio is gevestigd in België en staat bekend om zijn meest uitlopende dessins laminaat. Doordat er innovatieve productietechnieken worden toegepast, kunnen er zowel opvallende als natuurgetrouwe vloeren worden geproduceerd. Waardoor alle vloeren van perfecte kwaliteit zijn met een prachtige sfeervolle uitstraling. Wilt u een vloer met de uitstraling en het geluid van een massieve parketvloer? Dan is Balterio laminaat iets voor uw interieur.
Naast de opvallende vormgeving van het Balterio laminaat bent u bij aanschaf ook gegarandeerd van een duurzame koop. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en slijtvaste toplagen heeft u jarenlang plezier van uw aanschaf. Met Balterio haalt u stijl, kwaliteit en eenvoud in huis. Bovendien is het leggen van een Balterio vloer ook erg simpel dankzij het klik laminaat systeem.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/Balterio-vloeren.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/Meister-e1571390011686.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Meister

Meister produceert sinds 1930 hoogwaardige vloerbedekkingen die precies bij u passen. Robuuste vloeren waar op geleefd mag worden en die absoluut tegen een stootje kunnen.

Laminaat

Het laminaat van MEISTER bestaat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Meister laminaat onderscheidt zich doordat de toplaag individueel is afgestemd op het decor. Hierdoor voelt u als u met u vingers over het laminaat strijkt de houtporiën net als bij een echte houten vloer. MEISTER onderscheid zich van andere merken door de verschillende formaten planken. Daarnaast hebt u de keuze uit vele verschilende hout, steen- en andere decors. Wat betreft de kleuren is (bijna) alles mogelijk: van licht esdoorn en natuurlijke eik-imitaties tot een donkere leisteen-imitatie.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/01/Meister-laminaat.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2020/01/Logo-quickstep-e1578562013300.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”on” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” url=”https://www.quick-step.nl/nl-nl/pvc?gclid=CjwKCAiAu9vwBRAEEiwAzvjq-29G3N6rbIA0B2UDzgpPEz-QdZJEvcd_W5k25uS39afmUC1CP4Y-WhoCrD4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Quickstep

Met een ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen staat Quick-Step al tientallen jaren in de top 3 van laminaat leveranciers.

Laminaat

Er zijn 3 redenen om te kiezen voor Quickstep laminaat: 1. Quick-Step neemt het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties en technologieën zorgen ervoor dat Quick-Step laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid. 2. Geïnspireerd door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design, bedenkt het Quick-Step designteam voortdurend nieuwe vloeren die naturel en authenticiteit uitstralen. Het resultaat? Laminaatvloeren met een ongeëvenaard realisme, zelfs tot in de kleinste details. 3. Een Quick-Step vloer leggen is een koud kunstje dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Uniclic-kliksysteem.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2018/06/Laminaat-in-hal-e1578563410654.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#182a51″ show_divider=”off” divider_style=”solid”] [/tm_pb_divider][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_text_color=”#dd9933″]

Lamelparket

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/logo-solidfloor.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Solid floors

Solidfloor™ ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, voor elke leefruimte in huis. Geen enkele boom is hetzelfde, waardoor ook elke parketvloer uniek is. De houten vloeren van Solidfloor staan voor kwaliteit, innovatie en design.  Bovendien zijn de vloeren eenvoudig te onderhouden en hebben zij een garantie van 25 jaar.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/Solid-floor-e1578563431208.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/Meister.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Meister

Meister produceert sinds 1930 hoogwaardige vloerbedekkingen die precies bij u passen. Robuuste vloeren waar op geleefd mag worden en die absoluut tegen een stootje kunnen.

Lindura

Naast het laminaat van MEISTER kunt u bij Arti-Interieur ook terecht voor Lindura houten vloeren. Deze houten vloeren zijn extreem robuust, met rustiek karakter, in XXL-formaat, tegen een goede prijs! Het geheim zit hem in de innovatieve Wood-Powder-technologie. Wood Powder, een materiaalmix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke additieven, wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer. Zo ontstaat een natuurlijke en toch zeer robuuste hightech houten vloer, die vele belastingen doorstaat. Van hoge hakken, voetbalschoenen of vallende voorwerpen is Lindura niet onder de indruk. De perfecte vloer voor het echte leven – in huis, appartement of kantoorruimte!

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2020/01/lindura-vloer-e1578563605113.jpg”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#182a51″ show_divider=”off” divider_style=”solid”] [/tm_pb_divider][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_text_color=”#dd9933″]

PVC

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/10/Logo-Coretec.png”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

COREtec Original

COREtec Original PVC: nieuwe revolutionaire PVC vloeren met een unieke samenstelling. COREtec is eenvoudig te plaatsen door het lijmloze geïntegreerde klikprofiel. De vloer is opgebouwd uit maar liefst 4 lagen: De kurk-onderlaag zorgt ervoor dat de vloer zo stabiel is dat de vloer geen extra ondervloer nodig heeft. Deze onderlaag vangt oneffen ondervloeren op en is schimmelwerend. Tevens zorgt de kurk-onderlaag vloer een superieur loopcomfort waardoor hij warm en stil is en ideaal is voor appartementen. Bovenop zit een beschermlaag die ervoor zorgt dat de planken extreem krasbestendig en vuilafstotend zijn. Daarnaast is hij 100% watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.

De COREtec Original PVC vloeren zijn verkrijgbaar in 14 autentieke en natuurlijke dessins waarvan er 8 dessins ook in visgraat mogelijk zijn. 

 

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/09/IMG-20190910-WA0016-e1578564257974.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2017/11/Floorify-logo-e1571316394936.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Floorify

Floorify vloeren zijn rigide pvc vloeren die het beste van 2 werelden combineren.  De warme uitstraling van parket gecombineerd met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en ideaal om te leggen op vloerverwarming en vloerkoeling. Het grote voordeel van een rigide PVC vloer is dat je die vloer kunt leggen op bijna elke ondergrond waardoor het het van te voren niet geëgaliseerd dient te worden. Hierdoor ontstaat een mooi en vlak loopoppervlak. Floorify garandeert de vormvastheid ook in extreme omstandigheden (bv hoge temperaturen, direct zonlicht) en ook op langere termijn. Floorify rigide pvc vloeren zijn leverbaar als plankenvloer in 3 verschillende afmetingen, en als pvc tegels.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2017/11/foto-Floorify-e1578564227986.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section][tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#182a51″ show_divider=”off” divider_style=”solid”] [/tm_pb_divider][tm_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” use_redirect=”off” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [tm_pb_contact_field field_title=”Name” field_type=”input” field_id=”Name” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” /][tm_pb_contact_field field_title=”Email Address” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” /][tm_pb_contact_field field_title=”Message” field_type=”text” field_id=”Message” required_mark=”on” /] [/tm_pb_contact_form][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *