Zonwering

Zonwering

Maatwerk zonwering om toch te genieten van de zon.

Alle vormen van zonwering

De zomer staat voor de deur en de zon schijnt al heerlijk.  Door de hogere temperatuur kan het binnen ook flink warm worden.  Zonwering is dan de oplossing!  Zonwering is er in vele varianten, kleuren en dessins.  Met een maatwerk zonnescherm, rolluik of screen blijft het aangenaam koel en u voorkomt dat meubels en gordijnen na langere tijd gaan verkleuren. En voor welk soort zonwering u ook kiest elk voor is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Wilt u weten wat de beste optie voor u is, lees dan snel verder.

Zonnescherm

Heerlijk, de zon schijnt! Maar daardoor kan de temperatuur in huis flink oplopen. Sunco buitenzonwering is de oplossing. Onze zonneschermen, rolluiken en markiezen houden de zon buiten. In huis blijft het dan aangenaam koel en u voorkomt dat meubels en gordijnen na langere tijd gaan verkleuren. Sunco buitenzonwering wordt altijd op bestelling geleverd en op maat gemaakt. In Heiloo om precies te zijn. Made in Holland dus! Onze collectie biedt volop keuze in type, kleur en afmeting.

Screen

Een screen is een zonnescherm dat strak langs het raam valt en van boven naar beneden beweegt. Hierdoor nemen screens geen ruimte in en blijft er ruimte voor een vrije doorloop langs de ramen. Een screen heeft als hoofdzakelijke functie het weren van de zon. Ze filteren licht en warmte en zorgen voor een zacht licht in huis. Een ander voordeel is dat het inkijk voorkomt en daardoor dus zorgt voor meer privacy. Vanuit huis kun je prima naar buiten kijken maar van buiten naar binnen wordt beperkt. Als laatste zijn ze windvast en wanneer de screen gesloten is weren ze ook in insecten af.

Rolluiken

Een rolluik is zonwering met meerdere functies. Ze beschermen naast de zon ook tegen regen en wind en verhogen de veiligheid. Daarnaast zorgen ze ervoor dat een ruimte volledig  donker en stil kan worden en bieden ze veel privacy. Tot slot helpen ze ons ook nog eens om energie te besparen. In de winter houden rolluiken de warmte binnen, terwijl ze in de zomer voor koele ruimtes zorgen. U bedient de rolluiken volledig elektrisch. Met keuze uit het volledige RAL pallet zit er altijd wel een rolluik bij die bij u past.

Afspraak showroom inplannen

Nieuws

Staallook stompe binnendeuren

Staallook stompe binnendeuren

Slimline Deuren: De Innovatieve Keuze voor een Modern Interieur Staallook stompe deuren zijn de nieuwste trend op het gebied van interieurdesign. Deze stompe aluminium deuren,

Lees verder »

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?


Bekijk wat Arti-Interieur nog meer doet

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen