Betalen

Betalen

Hoe betaal ik bij Arti-Interieur. U.

Betalen bij inmeten en monteren

Betalen

Uw bestelling is 100% maatwerk. Omdat alles speciaal voor u op maat wordt gemaakt, ontvangt u na uw bestelling een factuur voor een aanbetaling van 20% van het aankoopbedrag. Na montage overhandigen wij u een factuur met resterende bedrag. U mag dit bedrag pinnen of contant betalen bij onze monteurs.

Betalen bij alleen bezorgen

Uw bestelling is 100% maatwerk. Omdat alles speciaal voor u op maat wordt gemaakt, ontvangt u na uw bestelling een factuur voor een aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag dient u bij bezorging  aan onze monteurs te betalen middels pin of contact.

BEZORGKOSTEN

Wij komen uw bestelling zelf bij u leveren. Bij bestellingen met een orderbedrag lager dan € 750,- rekenen wij € 49,95 bezorgkosten. Hierboven is de bezorging gratis. Heeft u een afspraak gemaakt met onze bezorgservice en u bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan wordt er € 100,- extra in rekening gebracht. Uw bestelling moet immers opnieuw opgeslagen en bezorgd worden.

Betalen bij zelf ophalen 

Uw bestelling is 100% maatwerk. Omdat alles speciaal voor u op maat wordt gemaakt, ontvangt u na uw bestelling een factuur voor een aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag. Wanneer u de kast bij ons komt ophalen dan ontvangt u een factuur met het resterende bedrag. Dit bedrag mag u bij ons pinnen of contant betalen.