Industrieel chique binnendeuren

Industrieel chique binnendeuren

Industrieel chique deuren

Industriële deuren geven geven rust en ruimte aan uw interieur. Rust door de strak vormgegeven lijnen en ruimte door de combinatie met het glas dat zorgt voor lichtinval. Daarnaast zijn ze ook stoer en robuust en zorgen ze tegelijkertijd voor een chique karakter. Industriële deuren zijn geschikt voor verschillende ruimtes en voor diverse toepassingen de perfecte oplossing, wij zetten ze voor u op een rijtje.

 

 

Taatsdeur

Een taatsdeur is een deur die in het plafond en de vloer gemonteerd wordt in plaats van in de muren.  De deur kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Een typische taatsdeur heeft geen kozijn waar de deur in hangt. Dit resulteert in een minimalistische look die zorgt voor rust en eenheid.  Een voordeel van een taatsdeur is dat deze altijd automatisch maar met vertraging, voor de veiligheid, sluit wat in de winter bespaart op stookkosten.

Waar bestaat een taatsdeur uit

Bij Arti-Interieur kunt u terecht voor de taatsdeuren uit de collectie van Skantrae. Deze deuren zijn gemaakt van hout en worden geleverd in de witte of zwarte grondlak. Voor het glas is er de keuze uit 3 verschillende soorten: blank glas, nevel glas en rookglas. U maakt de deur af met een deurgreep waarbij u kunt kiezen uit 3 grepen leverbaar in de kleuren wit, zwart en RVS.

 

Draaideur

Draaideuren geïnspireerd op zwarte, stalen deuren die bestaan uit strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. Deze industriële maar toch ook chique binnendeuren hebben een minimalistische uitstraling door de smalle stijlen van 45 mm of 25 mm dikte en dorpels van maar 60 mm. Naast de dikte in stijlen kunt u ook kiezen uit de vlakverdeling en blank, nevel en rookglas. Met een deurkruk maakt u de deur helemaal af.

Wat kost nu een industriële deur?

U wilt een stoere deur maar wat kost dat nu eigenlijk? Onderstaand treft u een voorbeeld berekening.

SSL 4003 25 mm roedes, blank glas, met hang en sluitwerk Dayton:

Afmeting 211,5 cm hoog x 83 cm breed, opdek  € 432,-

Hang en sluit werk Dayton (incl. 2 deurkrukken en een loopslot)  € 102,-

Totaal                                                                                                            € 534,-

Prijzen zijn afhankelijk van de maat, model, soort deurkruk


Schuifdeur

Bent u op zoek naar extra ruimte maar heeft u weinig ruimte? Een schuifdeur biedt uitkomst. Met een schuifdeursysteem kunt u bepaalde ruimtes van elkaar afsluiten of er juist een geheel van maken, zonder dat u ruimte inlevert.

Industriële loftdeuren zijn niet alleen praktisch in een kleine ruimte maar geven uw interieur ook een krachtige uitstraling. De deuren zijn leverbaar in hout en in metaal. U kunt kiezen uit verschillende schuifsystemen, deze systemen zijn speciaal ontwikkeld om de deuren te kunnen dragen en geleiden. Er zijn varianten met glas maar ook dichte deuren zijn mogelijk. Met een eventuele bijpassende zwarte deurgreep of deurkom maakt u het plaatje helemaal af.

Wat kost  een metallook schuifdeur?

Onderstaand treft u een voorbeeldberekening. Let op er zijn veel modellen leverbaar:

Schuifdeur zoals het voorbeeld met gelaagd helder glas, inclusief barnslide afmeting 220 cm hoog x 100 cm breed

€ 646,85     

Prijzen zijn afhankelijk van de maat, model, soort deurkruk en exclusief montage 

Bent u enthousiast? Tot 30 november 2019 krijgt u 25% pre-blackfriday korting op een metallook schuifdeur inclusief slide.


Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen?

Wanneer u uw gegevens invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

15 + 9 =

Wat doen wij nog meer?

 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Raambekleding
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen
 • Order:Desc
 • Order by:Date
  • Date
  • Name
  • Modified
  • Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *