Industrieel chique binnendeuren

Industrieel chique binnendeuren

Industriële deuren

Industriële deuren geven geven rust en ruimte aan uw interieur. Rust door de strak vormgegeven lijnen en ruimte door de combinatie met het glas dat zorgt voor lichtinval. Daarnaast zijn ze ook stoer en robuust en zorgen ze tegelijkertijd voor een chique karakter. Industriële deuren zijn geschikt voor verschillende ruimtes en voor diverse toepassingen de perfecte oplossing, wij zetten ze voor u op een rijtje.

Draaideur

Draaideuren geïnspireerd op zwarte, stalen deuren die bestaan uit strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. Deze industriële maar toch ook chique binnendeuren hebben een minimalistische uitstraling door de smalle stijlen van 45 mm of 25 mm dikte en dorpels van maar 60 mm. Naast de dikte in stijlen kunt u ook kiezen uit de vlakverdeling en blank, nevel en rookglas. Met een deurkruk maakt u de deur helemaal af.

Steel look schuifdeur

Bent u op zoek naar extra ruimte maar heeft u weinig ruimte? Een schuifdeur biedt uitkomst. Met een schuifdeursysteem kunt u bepaalde ruimtes van elkaar afsluiten of er juist een geheel van maken, zonder dat u ruimte inlevert.

Industriële loftdeuren zijn niet alleen praktisch in een kleine ruimte maar geven uw interieur ook een krachtige uitstraling. De deuren zijn leverbaar in hout en in metaal. U kunt kiezen uit verschillende schuifsystemen, deze systemen zijn speciaal ontwikkeld om de deuren te kunnen dragen en geleiden. Er zijn varianten met glas maar ook dichte deuren zijn mogelijk. Met een eventuele bijpassende zwarte deurgreep of deurkom maakt u het plaatje helemaal af.

.

Afspraak maken in onze showroom

Nieuws

Woontrends 2023

De woontrends van 2023 2023 is begonnen en we tikken al bijna de 2e maand van dit jaar aan. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe

Lees verder »

Arti-Interieur de showroom

Welkom in de showroom van Arti-Interieur Het is alweer even geleden dat wij onze nieuwe showroom feestelijk hebben geopend. Met een hapje en drankje hebben

Lees verder »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.