Binnendeuren

Maatwerk Binnendeuren

Arti-Interieur heeft een ruime collectie binnendeuren. Zowel schuif als draaideuren van uitstekende kwaliteit

Binnendeuren

Een nieuwe deur uitzoeken, waar begint u? Binnendeuren hebben veel invloed op de uitstraling van uw woning. Of het nu gaat om een klassieke, een landelijke, design of een moderne deur. Welke stijl spreekt u aan? Een strakke designdeur geeft een mooi accent in een modern interieur, terwijl schuifdeuren een landelijk karakter geven. Eén ding is zeker: als je deuren kiest die helemaal in je interieur passen, zijn ze behalve functioneel ook een toegevoegde waarde voor in uw interieur.

Soorten deuren

Er bestaan vier soorten binnendeuren: 

 • stompe binnendeuren
 • opdek binnendeuren
 • schuifdeuren
 • ensuite deuren 

Kom alle deuren bekijken in onze showroom

Openingstijden: Di-Vrij 9:00 tot 17:00 en Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Skantrae Cash back aktie

Stompe en opdekdeuren

De meest verkochte binnendeuren zijn draaideuren. Draaideuren zijn in 2 varianten leverbaar namelijk stompe en opdekdeuren. Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn (opdekrand) en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze minder tocht doorlaat en daarnaast ook gemakkelijk te plaatsen is.

Afwerken van binnendeuren

Bijna alle deuren van Skantrae dienen te worden afgelakt. U kunt de deuren eenvoudig zelf aflakken of u maakt gebruik van de aflakservice van Arti-Interieur . Wij bieden u de mogelijkheid om de deuren te laten spuiten in een RAL kleur naar keuze.

Schuifdeuren en ensuite deuren

Onze schuifdeuren bieden u veel mogelijkheden!  U kunt u een ruimte afsluiten zonder dat u rekening hoeft te houden met de uitzwaai van een draaideur.  Zo benut u efficiënt alle ruimte in huis. U kunt schuifdeuren ook inzetten om 2 kamers van elkaar te scheiden ‘we spreken dan van ensuite deuren”. Ensuite deuren zijn deuren tussen twee aaneengesloten kamers, het zijn bijna altijd dubbele schuifdeuren. Vaak ziet u dit in jaren 30 woningen.

Soorten deuren

Zowel de ensuite als de binnen-schuifdeuren zijn leverbaar in diversen stijlen zodat ze in elk interieur passen. Wij hebben ze verdeeld in 3 soorten:

In onze showroom treft u een ruim assortiment en onze adviseurs helpen u graag een juiste keuze te maken.

Deurbeslag

Het deurbeslag is bepalend voor het eindresultaat van de binnendeur. Hierbij is functionaliteit en uitstraling van belang. Welk deurbeslag ligt ‘lekker’in de hand en welk stijl past bij u.

Deurbeslag

Het deurbeslag van Skantrae biedt hoogwaardig en speciaal SKG en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. In ons assortiment vindt u uiteraard ook deurscharnieren en hang- en sluitwerk. Voor het massieve beslag wordt er gebruik gemaakt van messing of roestvrij staal als basismateriaal. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart. 

Schuifdeursysteem

Een schuifdeur wordt via een schuifdeursysteem aan de wand bevestigd en is daarmee niet gebonden aan de afmetingen van een deurstijl. Het schuifdeursysteem wordt vervaardigd uit hoogwaardig kwaliteit staal met soepele kogellagers waarmee de solide schuifdeur soepel opent en sluit. Er is een ruime keuze uit systemen waardoor er voor elke stijl een bijpassend schuifdeursysteem is.Uw nieuwe binnendeuren bestellen?

Wilt u meer informatie, kom dan langs in onze showroom. Hier treft u het assortiment binnendeuren van Skantrae en een ruime keuze aan schuifdeuren. Onze adviseurs helpen u graag een keuze te maken en informeren u over de vele mogelijkheden.

Plan hier uw afspraak

Gratis inmeetservice, garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist, eigen montagedienst

Vraag vrijblijvend een offerte


Nieuws van Arti-Interieur

Projecten kasten op maat

Kasten op Maat: Perfectie tot in de Kleinste Details Wanneer het aankomt op het organiseren van uw ruimte en het creëren van een stijlvolle en

Lees verder »
E034 binnendeur

Metamorfose binnendeuren

🚪 Ontdek de magie van binnendeuren voor jouw interieur! 🏠 Binnendeuren spelen een essentiële rol in het creëren van een harmonieuze en stijlvolle sfeer in

Lees verder »

Bekijk wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Volg ons op social media