Binnendeuren

Binnendeuren

Kies een deur die past bij uw stijl. Arti-Interieur levert binnendeuren voor elk interieur.

Binnendeuren

Bij Arti-Interieur kunt u terecht voor Skantrae deuren. Deuren van uitstekende kwaliteit en met langdurige garantie. Deze deuren zijn geschikt voor iedere toepassing in huis: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur! Een nieuwe deur uitzoeken, waar begint u? Welke stijl spreekt u aan? Binnendeuren hebben veel invloed op de uitstraling van uw woning.  Of het nu gaat om een klassieke, een landelijke, design of een moderne deur. Welke stijl spreekt u aan? Een strakke designdeur geeft een mooi accent in een modern interieur, terwijl schuifdeuren een landelijk karakter geven. Eén ding is zeker: als je deuren kiest die helemaal in je interieur passen, zijn ze behalve functioneel ook een toegevoegde waarde voor in je interieur.

Soorten deuren

Er bestaan twee soorten binnendeuren:

  • stompe binnendeuren
  • opdek binnendeuren

Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn (opdekrand) en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze minder tocht doorlaat en daarnaast ook gemakkelijk te plaatsen is.

 

Deurbeslag

Deurbeslag maakt uw binnendeur helemaal af. Het deurbeslag van Skantrae biedt hoogwaardig en speciaal SKG en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. In ons assortiment vindt u uiteraard ook deurscharnieren en hang- en sluitwerk. Voor het massieve beslag wordt er gebruik gemaakt van messing of roestvrij staal als basismateriaal. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.


Heeft u de Skantrae app al gedownload?

Plaats Skantrae deuren in uw huis vóór u ze koopt! Wilt u eerst zien of die nieuwe deur in uw interieur past? Dat kan met de Skantrae Augmented Reality (AR) app!
Met AR voegt u een extra laagje toe aan de werkelijkheid. Zo kunt u die ene deur van Skantrae eerst in uw ruimte plaatsen, voordat u hem koopt. U kiest de deur in de AR app en richt de camera van uw telefoon of tablet op het kozijn waar de nieuwe deur in moet komen. De app werkt zonder VR-bril! U kunt dus direct aan de slag!

app voor Skantrae binnendeuren

 


Uw nieuwe binnendeuren bestellen?

Wilt u meer informatie, kom dan langs in onze showroom. Hier treft u het assortiment binnendeuren van Skantrae.  Naast de deuren hebben wij ook een groot assortiment deurbeslag. Onze adviseurs helpen u graag een keuze te maken en informeren u over de vele mogelijkheden.

 


Wilt u meer weten over binnendeuren?