Binnendeuren

Maatwerk Binnendeuren

Arti-Interieur heeft een ruime collectie binnendeuren. Zowel schuif als draaideuren van uitstekende kwaliteit

Binnendeuren

Een nieuwe deur uitzoeken, waar begint u? Binnendeuren hebben veel invloed op de uitstraling van uw woning. Of het nu gaat om een klassieke, een landelijke, design of een moderne deur. Welke stijl spreekt u aan? Een strakke designdeur geeft een mooi accent in een modern interieur, terwijl schuifdeuren een landelijk karakter geven. Eén ding is zeker: als je deuren kiest die helemaal in je interieur passen, zijn ze behalve functioneel ook een toegevoegde waarde voor in uw interieur.

Soorten deuren

Er bestaan vier soorten binnendeuren: 

 • stompe binnendeuren
 • opdek binnendeuren
 • schuifdeuren
 • ensuite deuren 

Kom alle deuren bekijken in onze showroom

Openingstijden: Di-Vrij 9:00 tot 17:00 en Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Stompe en opdekdeuren

De meest verkochte binnendeuren zijn draaideuren. Draaideuren zijn in 2 varianten leverbaar namelijk stompe en opdekdeuren. Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn (opdekrand) en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze minder tocht doorlaat en daarnaast ook gemakkelijk te plaatsen is.

 

Schuifdeuren en ensuite deuren

Onze schuifdeuren bieden u veel mogelijkheden!  U kunt u een ruimte afsluiten zonder dat u rekening hoeft te houden met de uitzwaai van een draaideur.  Zo benut u efficiënt alle ruimte in huis. U kunt schuifdeuren ook inzetten om 2 kamers van elkaar te scheiden ‘we spreken dan van ensuite deuren”. Ensuite deuren zijn deuren tussen twee aaneengesloten kamers, het zijn bijna altijd dubbele schuifdeuren. Vaak ziet u dit in jaren 30 woningen.

Soorten deuren

Zowel de ensuite als de binnen-schuifdeuren zijn leverbaar in diversen stijlen zodat ze in elk interieur passen. Wij hebben ze verdeeld in 3 soorten:

In onze showroom treft u een ruim assortiment en onze adviseurs helpen u graag een juiste keuze te maken.

Houten deuren

Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie en duurzaam vakmanschap met de houten draaideuren en schuifdeuren van Skantrae. Ontworpen om zowel functionaliteit als verfijning te bieden, zijn deze deuren meer dan alleen een toegangspunt tot uw ruimtes.

Met houten draaideuren en schuifdeuren tilt u de esthetiek van uw interieur naar een hoger niveau. 

Maar deze deuren bieden niet alleen een visuele pracht. Dankzij hun hoogwaardige constructie en vakkundig ontwerp zorgen ze ook voor een soepele werking en langdurige prestaties. Of u nu op zoek bent naar een indrukwekkende entree met draaideuren of ruimtebesparende functionaliteit met schuifdeuren, Skantrae heeft de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Met Skantrae’s houten draaideuren en schuifdeuren creëert u niet alleen een stijlvolle entree tot uw ruimtes, maar ook een blijvende indruk van luxe en verfijning. Ontdek vandaag nog de tijdloze schoonheid en duurzame kwaliteit van Skantrae’s houten deuren en transformeer uw interieur in een oase van elegantie.

Afwerken van binnendeuren

Bijna alle deuren van Skantrae dienen te worden afgelakt. U kunt de deuren eenvoudig zelf aflakken of u maakt gebruik van de aflakservice van Arti-Interieur.  Wij bieden u de mogelijkheid om de deuren te laten spuiten in een RAL kleur naar keuze. Gemak dient nu eenmaal de mens. 

Staallook deuren

Stap in de toekomst van deurontwerp met de draaideuren van aluminium. Deze deuren vertegenwoordigen de perfecte combinatie van moderniteit, stijl en functionaliteit, en tillen uw interieur naar een hoger niveau van verfijning.

Met een slank en eigentijds ontwerp bieden de draaideuren van aluminium een verfrissende esthetiek die perfect past bij moderne architectuur. Het gebruik van hoogwaardig aluminium zorgt niet alleen voor een strakke en minimalistische uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor deze deuren ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Of u nu kiest voor opdekdeuren of stompe deuren met een aluminium kozijn, Er wordt u een breed scala aan opties gegeven om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Elk detail is met zorg ontworpen en vervaardigd, van het naadloze aluminium kozijn tot de soepele draaibeweging van de deur zelf. Het resultaat is een naadloze integratie van vorm en functie die uw ruimtes verrijkt en een blijvende indruk achterlaat.

Met draaideuren van aluminium geniet u niet alleen van hedendaags design, maar ook van gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze deuren zijn ontworpen om lang mee te gaan en vormen een investering in de toekomst van uw woning of bedrijfsruimte.

Ervaar de perfecte fusie van innovatie en elegantie met de draaideuren van aluminium. Stap binnen in een wereld van tijdloze schoonheid en modern comfort, en transformeer uw interieur naar een ruimte die uitnodigt en inspireert.

Deurbeslag

Het deurbeslag is bepalend voor het eindresultaat van de binnendeur. Hierbij is functionaliteit en uitstraling van belang. Welk deurbeslag ligt ‘lekker’in de hand en welk stijl past bij u.

Deurbeslag

Het deurbeslag van Skantrae biedt hoogwaardig en speciaal SKG en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. In ons assortiment vindt u uiteraard ook deurscharnieren en hang- en sluitwerk. Voor het massieve beslag wordt er gebruik gemaakt van messing of roestvrij staal als basismateriaal. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart. 

Schuifdeursysteem

Een schuifdeur wordt via een schuifdeursysteem aan de wand bevestigd en is daarmee niet gebonden aan de afmetingen van een deurstijl. Het schuifdeursysteem wordt vervaardigd uit hoogwaardig kwaliteit staal met soepele kogellagers waarmee de solide schuifdeur soepel opent en sluit. Er is een ruime keuze uit systemen waardoor er voor elke stijl een bijpassend schuifdeursysteem is.Uw nieuwe binnendeuren bestellen?

Wilt u meer informatie, kom dan langs in onze showroom. Hier treft u het assortiment binnendeuren van Skantrae en een ruime keuze aan schuifdeuren. Onze adviseurs helpen u graag een keuze te maken en informeren u over de vele mogelijkheden.

Plan hier uw afspraak

Gratis inmeetservice, garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist, eigen montagedienst

Vraag vrijblijvend een offerte


Nieuws van Arti-Interieur

Bekijk wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Volg ons op social media