De vele variaties van draaideurkasten

De vele variaties van draaideurkasten

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mogelijkheden en variaties van draaideurkasten

Voordelen van draaideuren

Voor kasten zitten vaak deuren, draaideuren of schuifdeuren. Deuren zorgen ervoor dat het stof uit de kast blijft en dat de ‘rommel’ achter de deuren niet zichtbaar is. Verder geven deuren ook uitstraling en sfeer aan een ruimte, zeker wanneer het een groot oppervlak beslaat. Schuifdeuren en draaideuren hebben alle 2 voor- en nadelen. Het grootste voordeel van een draaideurkast is:

  • – Alle deuren kunnen tegelijk open kunnen

 

 

[/tm_pb_text][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

  • – Er kan een combinatie gemaakt kan worden van deuren, lades en open vakken

– De eindeloze variatie aan kleuren, grepen en dessins

 

Kledingkast met draaideuren in 2 kleuren

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Oplossingen

Een draaideurkast is de ideale oplossing als u een combinatie wilt van open vakken en deuren, boven en onder deurtjes, lades en noem maar op. Voor elke ruimte is er een oplossing:

Zolderkamer

Heeft een schuine wand of staat de ketel in het zicht wat u stoort? Met een maatwerkkast wordt alles netjes weggewerkt en profiteert u van de extra bergruimte.

Slaapkamer

Heeft u ruimte op de slaapkamer om draaideuren open te doen, dan staat een maatwerkkast prachtig. Kies voor een kleur die de kamer past en een greep die lekker in de hand ligt. Heeft u een rare hoek in de kamer, dan is een hoekkast de oplossing.

kast

Wasruimte

Voorkom onnodig bukken en plaats uw wasmachine  in een wasmachine kast.

draaideurkast met handgreepjes

Woonkamer

Een draaideurkast voor in de woonkamer zegt u niet veel maar als ik zeg een servieskast of een dressoir? Met draaideurkasten voor in de woonkamer kunt u eindeloos variëren. Denk aan het opbergen van uw glazen, uw boeken of wellicht de koelkast?

 

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Wilt u nog meer weten over draaideurkasten zien? Klik hier of kom eens langs in onze showroom.

[/tm_pb_text][tm_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” use_redirect=”off” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [tm_pb_contact_field field_title=”Name” field_type=”input” field_id=”Name” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” /][tm_pb_contact_field field_title=”Email Address” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” /][tm_pb_contact_field field_title=”Message” field_type=”text” field_id=”Message” required_mark=”on” /] [/tm_pb_contact_form][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.