Schuifdeurkasten van Raffito

Schuifdeurkasten van Raffito

De kasten van Raffito

Als jaren ontwerpt, besteld en monteert Arti-Interieur kasten van het hoogwaardige merk Raffito. Raffito schuifdeuren staat voor klasse en vakmanschap. Met oog voor detail en stijl en met een vleugje Italiaans design produceert Raffito de mooiste schuifdeuren. De schuifdeuren van Raffito worden gemaakt van hoogwaardig mdf en zijn 22 mm dik. Daarnaast zijn ze leverbaar in 16 kleuren.

Voor elk design zijn er schuifdeuren zonder omlijsting te verkrijgen. Zo zijn er voor de landelijke stijl de bekende Barndeuren en voor de klassieke stijl zijn er deuren voorzien van een facet rand. Ook bij een moderne inrichting past een Raffito kast. Deuren van marmer of in het trendy fjord groen, strakke deuren met horizontale strepen of helemaal glad en matzwart gespoten. Maak uw schuifdeur af met een passende deurgreep. Raffito biedt een uitgebreid assortiment deurgrepen. Kies de stijl die bij u past of combineer een strakke greep bij een klassieke deur.

Nieuwe collectie

Sinds november heeft Raffito een nieuw assortiment geïntroduceerd die u straks kunt bekijken in onze showroom. Er zijn nieuwe decoren en warme kleuren bijgekomen zoals houtstructuur eiken zwart. De deurgrepen hebben een upgrade gekregen en ook de kastinrichting is vernieuwd. Uittrekbare planken, geïntegreerde verlichting en roedes in meerdere kleuren zijn vanaf nu verkijgbaar.

Bent u geïnteresseerd in een Raffito kast? Ontwerp nu zelf uw eigen kast, ontvang van ons extra korting op uw offerte en bestel uw kast direct.

 

Klassieke deuren
Moderne deuren met verticale streep
Klassieke hoekkast
Bologna schuifdeuren
schuifdeurkasten met grepen en spiegeldeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *