Laminaat

Laminaat vloeren

Op zoek naar laminaat van uitstekende kwaliteit dat past in uw budget? Bezoek Arti-Interieur en ontdek ons grote assortiment.

Laminaat

Laminaat is de vloer die de warme uitstraling heeft van parket en het gemak van plavuizen. Het is vlek- en vochtbestendig en zeer vriendelijk in onderhoud. Bovendien is het de ideale ondergrond voor alle ruimtes in uw woning. Wat dacht u van de kinderkamers waarbij er veel met speelgoedbakken wordt geschoven en er soms per ongeluk op de vloer wordt gekleurd? Of uw naaldhakken die u draagt in de woonkamer? Laminaat is krasvast en heeft een ijzersterke toplaag en is daarnaast ook nog zeer makkelijk schoon te maken. Kortom een top vloer voor het hele gezin.

Waaruit bestaat het:

Laminaat is opgebouwd uit 3 tot 4 lagen. De onderste laag is de drager en bestaat uit melamine. Deze laag zorgt er voor dat de vloer beschermt wordt voor het vocht van de betonlaag, waardoor de vloer stabiliteit heeft . Verder bestaan de middelste lagen uit HDF,  dit is geperst hout. De bovenste lagen zijn voorzien van geprint papier waar het dessin van de vloer op staat. Ten slotte is er een toplaag bestaande uit melamine die zorgt voor sterkte van bovenaf waardoor de vloer slijtbestendig is.

Onderhoud van uw vloer

Laminaat mag gezogen worden met de borstel van de stofzuiger. Hierna kunt u de vloer dweilen met een lichtvochtige microvezeldoek, lauw warm water en laminaatreiniger, verkrijgbaar bij Arti-Interieur. Lees meer 


Advies op maat

Voor elk budget, smaak en voor elke ruimte biedt Arti-Interieur een ruime keuze aan laminaat. Het is verkrijgbaar in vele prints en kleuren. Net zoals bij een houten vloer kan er gekozen worden voor een vloer met V-groef-groef en houtstructuur, smalle of juist brede planken of zelfs voor waterafstotende planken voor in de badkamer. Heeft u vloerverwarming? Ook dan is laminaat een goede keus. In ons assortiment hebben wij uitsluitend laminaat van uitstekende kwaliteit met prijzen vanaf € 14,95 m2 Wij bieden onder andere de volgende merken aan:

In onze showroom helpen wij u graag een keuze te maken en adviseren wij u welke ondervloer het beste geschikt is voor uw ruimte. Elke vloer zullen wij nauwkeurig bij u komen inmeten en met een levertijd van maximaal 1 week leveren. U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te leggen, of dit over te laten aan de specialisten van Arti-Interieur. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar onze showroom te komen en indien gewenst, plannen wij graag afspraak bij u thuis in.

Aktie maand december:

De hele maand december ontvangt u een gratis ondervloer bij aankoop van ons huis laminaat.

Ons huis laminaat heeft extra brede planken voor de uitstraling van een klassieke planken vloer. De decoren zijn voorzien van een prachtige houtstructuur en de planken hebben een V-groef aan de lange zijdes.  Het is leverbaar in 6 kleuren en kost € 23,95 m2.


Wilt u een vrijbljivende offerte ontvangen?

Offerte