Raambekleding

Raambekleding

Raambekleding zorgt voor de finishing touch van uw interieur.

Raambekleding

Raambekleding geeft de finishing touch aan een ruimte. Naast sfeer die raambekleding met zich meebrengt, is het ook functioneel. Zo kunt u er zelf voor kiezen of een ruimte volledig verduisterd moet worden of  dat er wat licht doorgelaten meot worden. Daarnaast heeft raambekleding ook een zonwerende functie en voorkomt het verkleuring van uw meubels. Er is een ruime keuze uit stoffen, materialen, dessins en kleuren.

Bij Arti-Interieur kunt u terecht voor maatwerk:

  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Plissé/Duette

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn strak, eenvoudig en praktisch en ze zijn bovendien goed te combineren met overgordijnen of vitrage.  De toepassing is grenzeloos en kan van 35 cm tot 400 cm breed geleverd worden. U kunt het rolgordijn personaliseren door een keuze te maken in soorten onderlijsten, bedieningskleur, schulpen, ketting etc. De lichtinval kunt u bepalen door het rolgordijn op te halen of te laten zakken.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn de trend op dit moment. Dit type raambekleding combineert privacy, trendy en decoratief en is daarmee geschikt voor elke ruimte. De stof heeft twee banen, één baan is transparant en de ander heeft een kleur. Deze stoflagen kun je langs elkaar heen bewegen om zo de lichtinval en inkijk te bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Door te ketting te bedienen kunt u zelf de lichtinval bepalen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben een romantische, klassieke en elegante uitstraling. Ze zijn voorzien van horizontale vouwen, de stof vouwt zich netjes op als je het gordijn ophaalt en wanneer je het vouwgordijn laat zakken dan staat de stof strak. Vouwgordijnen zijn leverbaar in transparante stof, linnenlook of gestreepte stoffen. Bovendien kan de stof op eenvoudige wijze worden losgemaakt van de bak om het volgens voorschrift te kunnen reinigen.

Jaloezieën

Spelen met licht, dat is de functie van de jaloezie. Jaloezieën zijn niet alleen een geschikte raambekleding voor je huis maar ook zeker voor je kantoor. Jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen. Deze kun je zover kantelen als je wilt. Overdag kun je het zonlicht filteren en ’s avonds kun je de inkijk beperken. Jaloezieën zijn leverbaar in hout en in aluminium.  Houten jaloezieën geven uw huis een warme en luxe uitstraling terwijl jaloezieën van aluminium weer een stoere, strakke uitstraling hebben. Naast de keuze in materiaal zijn de jaloezieën in verschillende breedtes leverbaar. Zo zijn er hele fijne van 16 mm tot hele brede van 50 mm voor de ‘shutterslook’.

Plissé/Duette gordijnen

Plisségordijnen zijn een ideale oplossing om zelf het lichtinval te bepalen in combinatie met privacy. Met een top down & bottom up systeem is het niet alleen mogelijk om de onderlat naar boven te bewegen maar ook om de bovenlat naar beneden te bewegen. Op deze manier kun je het licht filteren naar eigen wens. Ongekend populair is de duette vanwege de onzichtbare koorden en de isolerende en daardoor een energiebesparende werking.

Lamellen

Als laatste zijn er nog lamellen verkrijgbaar. Lamellen zijn leverbaar in 3 soorten materialen zoals: aluminium, stof en pvc. Daarnaast zijn de meeste lamelsoorten leverbaar in verschillende lamelbreedtes. Lamellen vormen een strakke basis voor ieder interieur en zijn geschikt voor grotere oppervlakten. Ook voor (thuis)kantoren zijn lamellen ideale zonweringen. Stel ze op iedere gewenste stand, zodat u het directe zonlicht weert, maar nog wel zicht naar buiten heeft.

Advies op maat

Wat u ook zoekt, bij Arti-Interieur vindt u raambekleding op maat. Laat u inspireren door ons aanbod van verschillende raambekleding producten. Door de vele mogelijkheden kunt u uw raamdecoratie product volledig naar eigen wens samenstellen. En wilt u advies bij u thuis, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Offerte aanvragen?

14 + 2 =

Inmeetafspraak inplannen

Afspraak maken