Schuine wanden bieden veel mogelijkheden

Schuine wanden bieden veel mogelijkheden

Mogelijkheden van een schuine wanden

Stel u heeft een ruimte met schuine wanden en weet niet zo goed wat u hier mee aan moet. Stel u komt opbergruimte te kort, u zou het liefste een wasruimte willen, en een werkruimte zou ook prettig zijn. En stel nou dat we de schuine wanden en uw woonwensen combineren?

Werkruimte

Een werkruimte zou een ideale oplossing kunnen zijn voor een ruimte met schuine wanden. De voorwaarden om een bureau te kunnen plaatsen is dat de wanden de schuine wanden pas bij 75 cm van de grond beginnen. Het bureau kan dan recht tegen de wand gemaakt worden, en biedt u dan een juiste zithoogte. Indien gewenst zou u ook nog lades of een kastje onder het bureau kunnen laten maken. 

Wasmachinekast tegen een schuine wand

Inloopkast met schuine wanden

Is uw woonwens een inloopkast en u heeft schuine wanden, dan heeft u de jackpot gewonnen. Schuine kunnen uitstekend ingezet worden om een kastinterieur tegen te plaatsen. Wel een paar tips voor de indeling:

  • Wilt u kleding ophangen aan roedes, dan adviseren zijn wij een minimale hoogte van 100 cm en een minimale diepte van 60 cm aan te houden. Zo blijven alle alle mouwen netjes in de kast hangen en sleept kleding niet over de grond
  • Plaats lades onderin de kast waar u de meeste diepte heeft
  • Kijk ook eens of u de kast meer naar voren kunt zetten. Zo kunnen we extra opbergruimte creëren 

Wasruimte

Een andere woonwens die we zouden kunnen combineren met de schuine wanden is een wasruimte. In veel gevallen staan de wasmachine, droger en cv ketel of warmtepomp bij elkaar in 1 ruimte. In een eensgezinswoning is dit vaak ook nog op zolder. Maak deze ruimte functioneel maar ook netjes met een maatwerkkast waar u al deze machines netjes weg kunt werken. 

Contact

Hebben wij u weten te inspireren? Heeft u woonwensen maar weet niet hoe u moet beginnen? Kortom kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op en vertel ons waar wij u mee kunnen helpen.

Werkwijze

Stuur ons een mail met uw wensen, globale afmetingen en eventueel foto’s of een plattegrond van de ruimte.  U bent ook van harte welkom in onze showroom waar u een aantal en al onze materialen en kleuren kunt bekijken.

Samen maken we een ontwerp en ontvangt u een voorstel van ons. Gaat u akkoord met ons voorstel dan komen wij bij u thuis inmeten. Hierna gaat de productie zijn gang en 4 – 6 weken later komen wij de kast of het bureau bij u monteren

Bankje onder schuin

Plan uw afspraak in onze showroom in

Openingstijden: Di-Vrij 9:00 tot 17:00 en Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *