Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast, een kast die past bij uw stijl? Arti-Interieur maakt schuifdeurkasten voor elke ruimte en in elke maat.

Op maat gemaakte schuifdeurkasten

Als de ruimte waar u een kast wilt laten plaatsen beperkt en minder praktisch is, dan bieden schuifdeuren in de meeste gevallen een uitkomst. U heeft namelijk geen last van de deuren als deze open staan. Schuifdeuren nemen bij het openen van de kast geen extra ruimte waardoor u dit loopruimte bespaart. Nog een bijkomstig voordeel is dat schuifdeuren tot wel 1 meter breed gemaakt kunnen worden. Een maatwerk schuifdeurkast is breed inzetbaar. In een smalle gang voor jassen en schoenen, een ruime garage, een kantoor,  een kamer met rechte wanden maar ze zijn ook zeer geschikt in een ruimte met schuine wanden. Bijvoorbeeld op een zolder of in een dakkapel. Hier kunt eventueel ook nog een sfeervol zitje in creëren.

Advies op maat

Ontwerp zelf uw schuifdeurkast!

Samen met onze adviseurs beantwoord u onderstaande vragen en ontwerpen wij uw maatwerk kast.

 1. Wat moet de afmeting van de kast worden?
 2. In welke ruimte moet de kast komen?
 3. Welke kastdeuren wilt u hebben?
 4. In welke kleurstelling wilt u de kast hebben ?
 5. Hoeveel ruimte heeft u nodig om kleding op te hangen, en hoeveel ruimte heeft u nodig om kleding neer te leggen?
 6. Wilt u nog kastaccessoires zoals lades, een verlichte roede, een riemhouder of wellicht wilt u verlichting boven de kast?
 7. Wilt u de kast zelf monteren of wilt u gebruik maken van onze professionele meet en montageservice?

Als al deze vragen zijn beantwoord heeft u een ontwerp en een voorstel voor uw kast. Bent u akkoord, dan maken we gelijk een inmeet en eventueel montage afspraak. Het eindresultaat zal zoals afgesproken geheel aansluiten bij uw ruimte, wensen, budget en inrichting.

Toepassingen

Onze schuifdeuren bieden u veel mogelijkheden! Ze zijn niet alleen geschikt voor kasten, maar ook als scheidingswanden en tussendeuren. Doordat de schuifdeuren op maat worden gemaakt, kunt u uw kasten of scheidingswand zelf ontwerpen en volledig afstemmen op uw interieur. Een schuifdeursysteem is een ideale manier om uw interieur af te maken.

Soorten schuifdeuren

Wat dacht u van schuifdeuren gemaakt van Barnwood. Of schuifdeuren met een zwart metalen, industriële look. Combineer verschillende materialen naar eigen inzicht: glazen deurpanelen met hout of glas met spiegel of vlakken in verschillende kleuren. Wij hebben onze schuifdeuren verdeeld in 3 soorten:

Schuifdeuren klassiek en modern

Deze kastdeuren zullen een mooi hedendaags karakter geven aan uw woninginrichting. De moderne en landelijke deuren zijn stijlvol vormgegeven. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor hebben deze deuren een perfecte kwaliteit, waarop maar liefst 20 jaar garantie op wordt gegeven.

Vraag een vrijblijvend voorstel voor een schuifdeurkast


Nieuws

Woontrends 2023

De woontrends van 2023 2023 is begonnen en we tikken al bijna de 2e maand van dit jaar aan. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe

Lees verder »

Arti-Interieur de showroom

Welkom in de showroom van Arti-Interieur Het is alweer even geleden dat wij onze nieuwe showroom feestelijk hebben geopend. Met een hapje en drankje hebben

Lees verder »

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Gangkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen