Schuifdeurkasten

<

Schuifdeurkasten

Kiest u voor een schuifdeurkast, een kast die past bij uw stijl? Arti-Interieur maakt schuifdeurkasten voor elke ruimte en in elke maat.

Op maat gemaakte schuifdeurkasten

Heeft u een plek waar geen ruimte is voor draaideuren maar u wilt wel graag een kast met veel ruimte? Wellicht biedt een schuifdeurkast op maat dan de oplossing. De rails van de deuren wordt gemonteerd op de vloer en in het plafond, waardoor u niet alleen veel opbergruimte krijgt, maar het u ook veel loopruimte scheelt.

Schuifdeurkast op maat

Kiest u voor een combinatie van hanggedeeltes en legplanken of wilt juist heel veel legplanken? Wilt u verlichting in de kast, een stropdassenrek een sieradenlade of misschien een verlichte roede. En welke deuren zou u willen hebben, klassieke deuren of deuren met aluminium omlijsting, moderne deuren of landelijke deuren? Alles is mogelijk met een maatwerk schuifdeurkast.

Schuifdeuren in uw interieur.

Onze schuifdeuren bieden u veel mogelijkheden! Ze zijn niet alleen geschikt voor kasten, maar ook als scheidingswanden en tussendeuren. Doordat de schuifdeuren op maat worden gemaakt, kunt u uw kasten of scheidingswand zelf ontwerpen en volledig afstemmen op uw interieur. Een schuifdeursysteem is een ideale manier om uw interieur af te maken. Wat dacht u van schuifdeuren gemaakt van Barnwood. Of schuifdeuren met een zwart metalen, industriële look. Combineer verschillende materialen naar eigen inzicht: glazen deurpanelen met hout of glas met spiegel of vlakken in verschillende kleuren.

Ontwerpen van uw schuifdeurkast

Bij Arti-Interieur kunt u uw schuifdeurkast ontwerpen en op maat laten maken. U kiest bijvoorbeeld zelf:

  • de afmeting van uw schuifdeuren
  • het soort schuifdeuren (modern, klassiek, meervlaks- of standaard schuifdeuren)
  • het type omlijsting (stalen sierlijst of een robuuste aluminium omlijsting)
  • uw eigen deurvulling (kleuren, houtsoort decoren, spiegels en/of glas)
  • het softclose systeem, dat er voor zorgt dat uw schuifdeuren soepel en geruisloos sluiten
  • accessoires als handgrepen, verlichting, plakstrips, etc.

In onze showroom hebben wij alle kleurstalen, decorpanelen en afwerkmogelijkheden en bovendien staan er ook een aantal voorbeeldschuifdeurkasten.

Van ontwerp tot montage

Bezoek onze showroom en stel heel eenvoudig, samen met onze adviseurs uw droomkast samen. In 4 eenvoudige stappen staat de kast bij u thuis.

  1. Ontwerp samen met onze adviseurs uw droomkast
  2. De ervaren monteurs komen de ruimte bij u thuis nameten
  3. Arti-Interieur maakt de kast volledig op maat in haar eigen zagerij
  4. We komen de kast bij u monteren

Heeft u geen tijd om naar onze showroom te komen? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u thuis met kleurstalen en kunnen dan direct de ruimte meten.


Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvraag

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Afspraak maken