Over Arti-Interieur

Over Arti-Interieur

Met passie voor het vak en al ruim 20 jaar ervaring leveren Arnold Griekspoor en Tim van Schaik de beste kwaliteit vloeren, traprenovatie en kasten op maat. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Ieder mens, maar ook iedere ruimte is uniek.

Showroom

U bent welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom waar een kop koffie al voor u klaarstaat. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag welke vloer, trap of welke kast bij u past. Op de 2e etage treft u onze interieur afdeling en kunt u terecht voor raamdecoratie, zonwering, karpetten en inrichting. In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat Arti-Interieur voor u kan betekenen. Een ruime keuze uit materiaal, kleuren, accessoires en dessins.
Naast onze eigen merken, Arti en Tiar, kunt u bij ons ook terecht voor bekende merken zoals Raffito, Stijl kasten, SkantraeCORETecMeister, Floer en  Floorify
Niet alleen consumenten maar ook bedrijven zijn welkom bij ons. Bekijk onze eerder opgeleverde projecten opgeleverde projecten en volg ons op FacebookInstagram en Pinterest.


Zagerij

Naast onze showroom beschikken wij over een eigen zagerij waar wij veel kasten en schuifdeuren handmatig vervaardigen. Omdat veel in eigen beheer wordt gemaakt heeft u keus uit een groot assortiment materialen en kunnen wij uw droomkast tot op de centimeter nauwkeurig maken. Bovendien zijn wij hierdoor zeer flexibel en kunnen wij op korte termijn leveren. Hierna nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de installatie.

Inmeten en monteren

Arti-Interieur werkt met eigen personeel zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Elke vloer, trap en elke kast zullen wij zorgvuldig bij u komen inmeten met onze professionele meetapparatuur. Nadat er is gemeten zullen wij vervolgens een afspraak met u maken om de vloer, kast of traprenovatie bij u te komen installeren. Het eindresultaat zal zoals vooraf besproken aansluiten bij uw ruimte, wensen, budget en inrichting.


Openingstijden en bereikbaarheid:

Arti-Interieur is gevestigd op de Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp, tegenover de supermarkt Hoogvliet. Beneden hebben wij onze zagerij en boven is onze showroom. U kunt voor de deur parkeren. Bent u slecht ter been, of niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Neem contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u thuis.

Wij zijn geopend op: Dinsdag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u ons op zaterdag bezoeken? Plan dan een afspraak in. 

Afspraak inplannen


Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Nieuws

Aktie
Arti-Interieur

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »
Aktie
Arti-Interieur

Voorjaarsaanbiedingen Arti-Interieur

Voorjaarsaanbiedingen Arti-Interieur Vier de Lente met Onweerstaanbare Voorjaarsaanbiedingen bij Arti-Interieur! De lente is in aantocht en bij Arti-Interieur vieren we het begin van dit nieuwe

Lees verder »

Projecten Arti-Interieur

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen