De vele mogelijkheden van schuifdeuren

De vele mogelijkheden van schuifdeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn er in diversen maten en soorten en kunnen in veel situaties worden toegepast. Ze bieden tevens ook vele voordelen waarvan we er een paar van voor u op een rijtje zetten.

  • Ruimtebesparend

Een schuifdeur hoeft niet open te draaien en daarom bespaard dit enorm veel ruimte.  Schuifdeuren worden dan ook vaak gekozen voor het afsluiten van een trapgat of voor een deuropening in een smalle gang. Een ideale oplossing dus voor in een kleine of smalle ruimte. 

  • Maak van 1 ruimte 2 ruimtes

Niet alleen in kleine ruimtes is een schuifdeur ontzettend handig, ook voor grote, open ruimtes kunnen schuifdeuren de oplossing zijn. Een grote ruimte splits je eenvoudig door er schuifdeuren tussen te plaatsen, zo ontstaan er 2  ruimtes. Een voorbeeld hiervan is een om de keuken en woonkamer te scheiden. Door deze oplossing combineert u sfeer met het  functionele. 

  • Vele stijlen mogelijk

Schuifdeuren kunnen in heel veel kleuren, materialen en stijlen gemaakt worden. Denk aan aluminium deuren met glas voor een industriële look. Schuifdeuren met een fresing voor een landelijke uitstraling. Deuren met en zonder omlijsting, en zo kunnen we nog even doorgaan. 

  • Schuifdeuren voor een schuin aflopende ruimte

Heeft u een zolder met wanden die schuin aflopen, dan zijn schuifdeuren de perfecte oplossing om bergruimte te creëren. Zet uw spullen neer een schuine gedeelte en plaats er schuifdeuren voor. Zo kunt u ten alle tijden bij uw opgeborgen spullen maar ziet uw ruimte er picobello uit.

Informatie schuifdeuren

Wilt u meer informatie over schuifdeuren en over alle toepassingen? Neem contact op of bezoek onze showroom, onze specialisten helpen u graag.

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwalitiet, maatwerkspecialist

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *