Floorify de duurzaamste PVC vloer

Floorify de duurzaamste PVC vloer

Floorify de duurzaamste PVC vloer

Wil je een 100% duurzame vloer? Kies dan voor Floorify. De PVC vloeren hebben namelijk een lange levensduur en zijn bovendien energiebesparend en helemaal klaar voor de circulaire economie.Wist je dat Floorifye tot 25 jaar garantie geeft op jouw duurzame pvc vloer? En zelfs tot 30 jaar als je die installeert op de Performance ondervloer? Het unieke Floorify kunststof is namelijk zo sterk en onderhoudsvriendelijk dat hij jaren meegaat. Kies voor Floorify, dan kies je dus voor een degelijke en duurzame PVC vloer die de komende decennia mooi en in topvorm blijft.

Onderhoud van je Floorify pvc vloer

Met het juiste onderhoud van je PVC vloer geniet je nóg langer van je vloer. Zonder gedoe, want Floorify blijft wel de makkelijkste in huis. Voor een eenvoudige poetsbeurt haal je onze cleaners Conny of Conny Turbo uit de kast.Vertoont je duurzame PVC vloer na al die jaren sporen van veroudering, oppervlakkige krasjes of strepen? Dan maakt onze vloerverjonger Conny Care ze niet alleen minder zichtbaar, haar anti-agingformule laat ook een beschermend laagje achter.

Recyclen met Floorevive

Alle vloeren worden ontworpen om zo lang mogelijk te gebruiken, te hérgebruiken en dan, op het einde van de levensloop, gemakkelijk te recyclen.De homogene vloeren van Floorify bestaan uit slechts één materiaal, dat zich perfect leent voor recyclage. Bovendien worden vloer en ondervloer niet verlijmd en volledig los van elkaar geplaatst. Ze kunnen dus apart gerecycled worden. Floorify recycled niet alleen vloeren maar ook jouw vloerresten met het nieuwe recyclingprogamma Floorevive.

Floorevive

Je snijresten recyclen is heel eenvoudig met Floorevive, het recyclingprogramma van Floorify. Heb je na het plaatsen van je PVC vloer snijresten over? Gooi ze niet weg! Breng ze gewoon terug naar je Floorevive winkelpunt. Naar Arti-Interieur. Wij zullen je snijresten voor jou recyclen. 

Het Floorevive recyclingprogramma zal je snijresten optimaal recyclen en verwerken tot nieuwe kunststofproducten, zoals pvc-buizen. Zo verklein je de afvalberg en draag je je steentje bij aan het milieu!

Als dank voor je inzet voor de planeet, krijg je in ruil een gratis fles Conny onderhoudsproduct en planten we een boom voor jou in Madagaskar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *