Lamelparket

Lamelparket vloeren

Creëer een fantastische natuurlijke sfeer met een houten vloer. Laat u verrassen door lamelparket.

Wat is lamelparket

Lamelparket heeft een toplaag gemaakt van echt eikenhout. Hieronder liggen meerdere lagen multiplex die bij elkaar gehouden worden door een lijmverbinding. Doordat hout voornamelijk in de breedte “werkt” is het resultaat hiervan dat de verschillende lagen tegen elkaar in werken. Hierdoor ligt het hout nagenoeg stil en zal lamelparket ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. U heeft bijna geen last van krimp en uitzet tijdens wisselende luchtvochtigheden.

De voordelen van lamelparket:
 • Het is duurzaam en milieuvriendelijk
 • Lamelparket wordt vaak zwevend gelegd waardoor u het eventueel kunt verhuizen
 • Kan op oppervlakte tot 160m2 worden gelegd
 • Het heeft een natuurlijke uitstraling en voelt warm aan.

Kortom met lamelparket haalt u een mooie vloer in huis. Bent u op nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onderhoud van de vloer

De vloer kan gedweild worden met een onderhoudsreiniger. Dweil de vloer met een licht vochtige doek. Welk onderhoudsreiniger u nodig heeft hangt af van de toplaag van uw vloer. Lees meer

Advies op maat

Keuze van uw vloer

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan lamelparket gemaakt van eikenhout. U kunt kiezen uit verschillende lengte en breedte maten en uit diversen afwerkingen zoals:

  • Rustiek
  • Gerookt
  • Wit geolied
  • Frans eiken
  • Europees eiken

Heeft u weleens gedacht aan een visgraat vloer ? Dat kan, wij kunnen de vloer in visgraatpatroon neerleggen. Daardoor ontstaat er een zeer chique uitstraling. Twijfelt u of u de juiste kleur kiest? Bekijk onze eerder projecten die wij hebben mogen opleveren, bezoek wonenonline om inspiratie op te doen of kom langs in onze showroom.  Daarnaast is het mogelijk om een staal van de vloer mee naar huis te nemen zodat u thuis op uw gemak kunt kijken of de kleur vloer ook echt in uw interieur past.

Installeren van uw vloer

Wanneer u een vloer heeft uitgekozen komen wij voordat de vloer wordt gelegd, de oppervlakte bij u meten met ons nauwkeurige meetapparatuur. Indien gewenst leveren wij meteen een droogloopmat mee voor in uw hal. Het eindresultaat zal geheel aansluiten bij uw ruimte, wensen, budget en inrichting. Heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Wij komen op afspraak graag bij u thuis met stalen.

Plan een afspraak in

6 + 2 =

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een eenheid in uw interieur

Een eenheid in uw interieur Steeds vaker zien we dat er meerdere kleuren en materialen worden gemixt en gematcht in het interieur. Waar vroeger de standaard nog eiken was zie je nu een combinatie van eiken met staal en glas of mango met pluche en velvet. De combinatie van verschillende materialen geven warmte en sfeer.
Read More

Gesloten tussen kerst en oud & nieuw

Read More

De showroom van Arti-Interieur is gesloten

Read More

Arti-Interieur steunt de horeca

Read More

De vloeren van Arti-Interieur

Read More

De visgraatvloer, een klassieke vloer in een modern jasje

Read More

De juiste ondervloer kiezen

Welke ondervloer is het beste geschikt voor mijn vloer? Een ondervloer van goede kwaliteit is net zo belangrijk als de vloer zelf. Het is medebepalend voor de levensduur dat u er aan heeft. Zelfs de duurste vloer kan schade ondervinden bij het gebruik van een lage kwaliteit ondervloer. Het is dus belangrijk de juiste te
Read More

Nieuwe maand, warme voeten

Read More

Nieuw begin van 2019

Read More

Terugblik Arti-Interieur 2018

Read More