Buitenzonwering in alle soorten en maten

Buitenzonwering in alle soorten en maten

Buitenzonwering

Wat was het genieten afgelopen weekend met de sneeuw en het ijs. Jammer dat het alweer weg is. Maar, dit betekent w

el dat er ruimte gemaakt gaat worden voor de zon.

Als de zon eenmaal gaat schijnen dan kan de temperatuur in huis flink oplopen. Buitenzonwering  is dan de

oplossing. Zonneschermen, rolluiken en markiezen houden de zon buiten. In huis blijft het dan aangenaam koel en u voorkomt dat meubels en gordijnen na langere tijd gaan verkleuren.

Heeft u al nagedacht welke buitenzonwering het beste aan sluit bij uw wensen? Wij hebben de 3 soorten voor u op een rijtje gezet.

 

De voordelen van een zonnescherm

Een zonnescherm kan een groot oppervlak schaduw bieden. Wist u dat een zonnescherm wel 6,5 breed en 5 meter diep besteld kan worden? Zo kunt u een grote tafel geheel voorzien van aangename temperaturen. Een zonnescherm kan zowel elektrisch als hand geslingerd geleverd worden en er is een ruime keuze uit doeken.

 

De voordelen van een markies

Markiezen geven uw woning een authentieke en tegelijk vriendelijk uitstraling. Wist u dat het de meest traditionele vorm van zonwering is? Het allergrootste voordeel van markiezen is, van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming tegen zonlicht.

 

Waarom kiezen voor een screen

Een screen is de laatste in het rijtje buitenzonwering. Waarom zou u hiervoor kiezen?  Een screen is een zonnescherm dat strak langs het raam valt en van boven naar beneden. Het heeft als hoofdzakelijke functie het weren van de zon. Ze filteren licht en warmte en zorgen voor een zacht licht in huis.

 

Keuze zonwering

De keuze van zonwering is afhankelijk van uw woning en natuurlijk van uw wensen. Zit u graag in de zon maar wilt u het binnen wel koel hebben, kies dan voor een screen. Houdt u ervan om buiten te zitten maar niet in de volle zon kijk dan naar zonneschermen. Komt u er niet uit? Laat u adviseren door 1 van onze adviseurs. Zij kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing.

 

Uivalscherm zonwering

Wilt u meer informatie? Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *