Gangkasten

Gangkasten

Voor een opgeruimde entree maakt Arti-Interieur op maat gemaakte gangkasten.

Gangkasten

De entree van het huis is het eerste wat u en uw gasten zien als u de voordeur opent. Het is belangrijk dat u zich direct welkom voelt in uw eigen huis. Een nette en opgeruimde gang kan daar aan bijdrage, een maatwerk gangkasten kunnen daarbij uitkomst bieden. Hoe fijn is het als u een plek heeft waar schoenen, jassen en sporttassen een eigen plek hebben!

Geheel in de stijl van uw interieur maakt Arti-Interieur op maat gemaakte gangkasten. Mooie en tegelijkertijd praktische kasten geschikt voor uw huishouden.

Ontwerp op maat

Ontwerpen van gangkasten

Wilt u ook een halkast op maat? Wij bieden u een ruime keuze uit kleuren, materialen en dessins. Voor het ontwerp en de inrichting van de kast kunt u rekenen op ons deskundig advies.

Na het ontwerp en de inmeting zullen wij de halkast in onze eigen zagerij maken of bestellen wij de kast bij onze topleveranciers Inquino, Raffito. Vervolgens zullen wij de kast bij u thuis te plaatsen. Wilt u de kast liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook, met onze tips en tricks gaat dat zeker lukken.

U bent van harte welkom in onze showroom. Zullen we een afspraak maken?

14 + 5 =

Wilt u vrijblijvend een offerte voor een gangkast aanvragen?

Offerte aanvraag