Metallookdeuren

Metallookdeuren

Maatwerk deuren met de uitstraling van staal en de prijs van aluminium. 

Metallook deuren in vele varianten

Metallook deuren zijn gemaakt van aluminium en in vele varianten leverbaar. Denk aan schuifdeuren, aluminium wanden, draaideuren of draaideuren met kozijn. Aluminium deuren zorgen voor de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Dankzij het lichte aluminium, maar ook een strakke design passen de deuren in elk interieur. De draaideuren met kozijn zorgen voor een opvallende ingang, terwijl de schuifdeuren ruimtebesparing en vloeiende toegang bieden. Zowel draaideuren als schuifdeuren kunnen worden aangepast aan specifieke afmetingen en kleuren, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de wensen van elk project. Of het nu gaat om commerciële panden of woningen, aluminium deuren bieden een hedendaagse uitstraling en verbeteren de algehele waarde en functionaliteit van de ruimte.

Bezoek onze showroom

Openingstijden: Di-Vrij 9:00 tot 17:00 en Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Draaideuren van aluminium

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en veelzijdigheid met onze aluminium draaideuren met kozijn. Nu beschikbaar in een scala aan prachtige kleuren én met verschillende glasopties naar keuze. Of je nu houdt van helder glas voor maximale lichtinval, mat glas voor een vleugje privacy, of gekleurd glas voor een speels tintje – de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer een unieke entree die naadloos aansluit bij jouw smaak en interieur. Deze deuren zijn niet alleen een blikvanger, maar bieden ook duurzaamheid en functionaliteit voor zowel thuis als op kantoor. Bezoek onze showroom om de verschillende kleuren en glasopties te ontdekken en ontwerp samen met 1 van onze specialisten uw droomdeur.


Deur van aluminium met kozijn van Skantrae

Staallook schuifdeuren

De woontrend van nu, deuren van staal. U heeft ze vast wel een voorbij zien komen op Pinterest of bij VT Wonen, schuifdeuren van zwart staal. Prachtig maar kostbaar. Arti-Interieur maakt schuifdeuren met de uitstraling van staal maar geproduceerd van gecoat aluminium. Hierdoor zijn de deuren lichter om te schuiven en goedkoper voor uw portemonnee.  

Modellen en kleuren

Metallook deuren worden gemaakt van een aluminium profiel. Ze zijn leverbaar in diversen kleuren en modellen. Denk aan deuren met helder glas of juist mat glas. De combinatie van glas met een dicht vlak is ook een optie. U stelt de deur samen en wij maken hem voor u op maat.

Schuifsysteem

Al onze maatwerk metaallook deuren kunnen worden bevestigd op 3 soorten slides of op een boven en onderrails. Kiest u voor een boven- en onderrails dan wordt de bovenrails in het plafond of aan de wand geschroefd en de onderrails op de vloer geplakt. Ideale oplossing als u vloerverwarming heeft. Wilt u liever een schuifdeurbeslag dan leveren wij een pal mee die op de grond wordt gemonteerd. Dit palletje zorgt voor de juiste geleiding van de deuren. Als laatste is er de mogelijkheid om te kiezen voor zwevende schuifdeuren. De geleiding wordt aan de wand gemonteerd en daarmee is deze optie ook mogelijk met vloerverwarming.  

 


Schuifdeur zwart met 3 vakken helder glas

Deuren ontwerpen en samenstellen

Het samenstellen van uw metallookdeur is heel eenvoudig en in 5 stappen uit te leggen.

1.Kies de vakverdelingML5 zwart slide bovenop

Beschikbaar in  1, 2, 3, 4 en 5 glas vakken2

  2. de kleur van het profiel

De deuren zijn leverbaar in het wit en in het zwart

Zwart profiel met ingefreesde greep

 

Greep zwart metallookdeuren
Profiel metallookdeuren wit

 

Wit glad profiel

       3. Kies per vak de vulling 

Kies per vak een vulling met de keuze uit dicht, helder gelaagd glas, mat glas en subtiel gerookt glas. Elk type glas is 6mm dik gelaagd.

      4. Hoe wilt u de deur bevestigd hebben?

Wilt u de deur opgehangen hebben aan schuifdeurbeslag, of gaat uw voorkeur uit naar een boven en onderrails of wilt u de deur zwevend hebben?

       6. Als laatste wilt u een handgreep op deuren?

Kiest u voor een greep dan komt er aan 1 zijde een greep, de andere zijde is een greeplijst profiel. Wilt u geen greep dan komt er aan beide zijde een greeplijstprofiel. 

 

Schuifdeur wit met rails en helder glas
Schuifdeur met boven- en onderrails

Zwevende schuifdeur

Zwevende schuifdeur
2 schuifdeuren van aluminium in het zwart met een schuifdeurbeslag
Schuifdeurbeslag

Gratis inmeetservice, 2 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Bekijk hier wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen