Werkplekken en kantoorinrichting

Werkplek en kantoorinrichting

Maatwerk werkplekken voor thuis en op kantoor

De inrichting van uw werkplek

Op een normale werkdag zitten we gemiddeld 6 uur per dag op onze werkplek. Hoe fijn is het dan dat onze werkplek voldoet aan al onze gemakken. Een bureau met genoeg opbergruimte en een kast met ordners mogen niet ontbreken. Soms is het ook fijn als we deur dicht kunnen doen en uiteraard moet er een vloer liggen die wel tegen de wieltjes van onze stoel kan. Maar, een werkplek moet niet alleen praktisch zijn het moet ook een fijne sfeer uitstralen.  Arti-Interieur ontwerpt, levert en monteert maatwerk werkplekken voor bij u thuis of voor op kantoor. 

Bureau

Een maatwerk bureau draagt bij aan een betere werkhouding. Met maatwerk  kunt u uw bureau exact zo hoog kunt laten maken wat bij uw lengte past. Daarnaast kunt u aangeven of u lades wilt of een kastje voor uw printer, wellicht wilt u wel werkruimte boven uw bureau. 

Indien u een kleine ruimte heeft om in te richten is het uiteraard ook mogelijk om bergruimte en een bureau te combineren. Wilt u met 2 personen werken dan maken we 1 groot bureau met een ladekast ertussen. En wilt u uw bureau niet in het zicht hebben dan maken we deze in een kast waar u aan het einde van de dag de deuren van dicht kan doen. 

 

Vloer in uw kantoor

Een vloer is de basis van uw inrichting. Het geeft direct uitstraling van een ruimte. Zo heeft een houten vloer een warme sfeer en geeft een gevoel van welkom terwijl een vloer met grijstinten veel zakelijker overkomt.

Daarnaast is het van belang dat u goed kijk hoe intensief de vloer gebruikt wordt. Een houten vloer waarop met stoelen met wielen wordt gereden dient ook goed onderhouden te worden. Terwijl een vloer van pvc en laminaat krasvaster zijn. In onze showroom treft u een ruime collectie van diversen vloersoorten en adviseren wij u graag welke vloer de beste basis is voor uw bedrijf. 

Kasten

Kasten voor orders of om andere administratie in op te bergen zijn onmisbaar op uw werkplek. Ik hoor u denken: We doen toch alles digitaal? Dat klopt en gelukkig gebruiken we al een heel stuk minder papier, maar er zullen altijd fysiek documenten blijven. Het is fijn als er een vaste plek is om orders, studieboeken en kantoorvoorraad in op te bergen. 

Combineer uw bureau met een kast op maat. Kies voor een kast met schuifdeuren in de kleur van de rest van uw werkplek of ga voor draaideuren met bijpassende grepen. Een kast van vloer tot plafond geheel naar uw wensen. 

 

Deuren

Moet u veel telefoneren of heeft u regelmatig een zoom meeting, dan is het fijn om dit in een stille ruimte te doen. Sluit uw ruimte af met een deur.

Onze metallook schuifdeuren zijn een perfecte oplossing voor als u een open ruimte wilt hebben en toch ook de stilte kunt opzoeken. Schuifdeuren zijn er in vele varianten en wij adviseren u graag welke deuren er bij uw werkplek tot zn recht zullen komen. 

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Bekijk wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen