Boekenkasten

Boekenkasten

In de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte boekenkasten voor elke kamer in uw huis of voor bij u op kantoor.

Boekenkasten

Geheel in de stijl van uw interieur biedt Arti-Interieur op maat gemaakte boekenkasten van vloer tot plafond. Een kast voor bijvoorbeeld uw woonkamer, werkkamer, kinderkamer of kantoor. Onze eigentijdse en decoratieve boekenkasten met speelse accenten, bieden u een zee aan ruimte. Uw boeken, ordners, fotolijstjes, accessoires of speelgoed krijgen daardoor een mooie plek en u heeft een opgeruimde kamer.

Verlichting in uw boekenkast

Wilt u verlichting in uw kast? Het is mogelijk om sfeervolle ledverlichting in de kast te integreren waardoor u zelfs in het donker u favoriete boek kunt vinden.

Onze boekenkasten maken wij op maat, elke plank wordt op de gewenste diepte en hoogte gemaakt zodoende krijgt u een overzichtelijke en functionele boekenkast!

Voor meer voorbeelden van boekenkasten die wij eerder hebben gemaakt, klik hier.

Advies op maat

In onze showroom vindt u voorbeelden van boekenkasten die wij voor u kunnen maken. Wij bieden u een ruime keuze uit kleuren, materialen en dessins. Wilt u een kast met verlichting, een open kast of toch met deuren of kiest u voor een laatje in uw boekenkast. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Ontwerpen van uw kast

Samen met de adviseurs van Arti-Interieur ontwerpen wij uw boekenkast. Hierbij kan u per plank aangeven hoe breed, hoe hoog en hoe diep deze moet komen. Uit dit ontwerp zal een kast komen die voldoet aan uw wensen en past in de stijl van uw interieur. Zoals gezegd, elke kast wordt op maat gemaakt.

Na het ontwerp zullen wij de boekenkast in onze eigen zagerij maken om deze vervolgens bij u thuis te plaatsen. Het monteren van de kast gebeurd in 1 dag zodat u dezelfde dag al kunt genieten van uw op maat gemaakte boekenkast. Heeft u geen tijd om naar onze showroom te komen? Wij komen graag met voorbeelden en stalen bij u thuis.


Wilt u vrijblijvend een offerte voor een boekenkast aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan