Verlichting in maatwerkkasten

Verlichting in maatwerkkasten

Verlichting in uw maatwerkkast 

Kasten en verlichting deze 2 elementen komen steeds vaker terug in onze ontwerpen. Maatwerkkasten en verlichting combineren functionaliteit en esthetiek op een indrukwekkende manier, waardoor je niet alleen extra opbergruimte krijgt, maar ook een prachtig verlichte ruimte. Het beste van maatwerkkasten met verlichting is dat je volledige controle hebt over het ontwerp. Je kunt de materialen, kleuren en afmetingen aanpassen aan jouw smaak en de beschikbare ruimte. Of je nu een strak en modern design wilt of een meer klassieke uitstraling verkiest, er zijn opties voor elke stijl en voorkeur.

Wij laten u hier een tipje van de vele mogelijkheden zien.

Verlichting in planken

Een van de populaire opties zijn wandmeubels met spots in de planken. Deze kasten zijn perfect voor het tentoonstellen van decoratieve voorwerpen, boeken of persoonlijke verzamelingen. De ingebouwde spots werpen een subtiel licht op de items, waardoor ze opvallen en de ruimte een warme, uitnodigende sfeer krijgt. Het is echt een genot om je favoriete items te laten schitteren in zo’n prachtige setting. 

Wandkast

Verlichtingskoof

Een andere geweldige optie zijn kasten met een verlichtingskoof. Dit is een verlichte strook die rondom de kast is geplaatst, waardoor een zachte en gelijkmatige gloed ontstaat. Deze verlichtingskoof kan worden aangepast aan de stijl en het kleurenschema van de kamer, zodat het naadloos in het interieur past. Deze kasten zijn niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger in de ruimte.

Plafondverlichting

Als je echt wilt genieten van de luxe van een inloopkast, is verlichting in het plafond een geweldige keuze. Deze strategisch geplaatste verlichting zorgt ervoor dat elke hoek van je inloopkast goed zichtbaar is. Geen donkere hoeken meer waar je moet tasten om je kleding te vinden. In plaats daarvan stap je binnen in een ruimte die prachtig wordt verlicht, waardoor je elke outfit moeiteloos kunt samenstellen.

Inloopkast na montage

Contact, bezoek aan showroom, vrijblijvend voorstel

Hopelijk hebben wij u weten te inspireren met de mogelijkheden van maatwerkkasten met verlichting. Wilt u meer informatie, misschien onze showroom komen bekijken of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact op, wij helpen u graag verder. 

Gratis inmeetservice, eigen personeel, topkwaliteit, maatwerkspecialist, 300m2 showroom

Nieuws:

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Bekijk hier wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen:

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *