Floer

Floer PVC vloeren

Floer 

PVC-vloeren van Floer behoren tot de topkeuzes voor wie op zoek is naar duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid in vloerbedekking. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de rigide (stijve) en dryback varianten, die elk unieke voordelen bieden voor verschillende toepassingen en omgevingen.

Floer combineert de hoogste kwaliteit vloeren met een eerlijke prijs en een service tot aan de deur.

Floer Dryback PVC

MEGAMAT© en ijzersterk PVC? De veelzijdige PVC vloeren collectie van Floer heeft deze kenmerken. De diverse keurmerken zoals FloorScore, Emissieklasse A+, Eurofins Gold en GreenGuard Gold tonen aan dat deze PVC vloeren veilig in gebruik en bovendien ftalaatvrij zijn! Voorzien van een voelbare houtstructuur en geleverd met 20 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast zijn de vloeren uiterst geschikt in combinatie met vloerverwarming en -verkoeling dankzij de extreem lage warmteweerstand van 0,019 m2K/W. Met het realistisch eiken design en de MEGAMAT afwerking, breng jij jouw interieur met één van de Floer PVC vloeren naar Hollandse hoogte.

De dryback variant van Floer PVC-vloeren staat bekend om zijn naadloze installatie en authentieke uitstraling. Deze vloeren worden direct op de ondervloer gelijmd, waardoor ze een strak en uniform oppervlak vormen zonder zichtbare naden. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes waar een naadloze afwerking gewenst is, zoals moderne woonkamers, keukens of badkamers.

Bovendien biedt de dryback variant van Floer een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waaronder de populaire walvisgraat in de kleur orka, tegels en planken in diversen breedte en lengtes. Kom dehet ruime assortiment bekijken in onze winkel. 

Floer Click PVC vloeren

Mooi als hout, praktisch als PVC! Het click PVC van Floer is voorzien van een geavanceerde klikverbinding waardoor deze vloer gemakkelijk zelf te leggen zijn. Afgewerkt met een levensechte eiken uitstraling en matte toplaag zijn de Natuur Click PVC Vloeren niet te onderscheiden van echt hout.

Wist je dat een Click PVC vloer net zo geschikt is in combinatie met vloerverwarming als breed PVC vloeren die verlijmd worden gelegd? Klik PVC vloeren hebben een steenmineralen tussenlaag, waardoor de vloerdelen extra zwaar, stabiel en sterk zijn. Deze tussenlaag zorgt ervoor dat de vloerdelen extra zwaar zijn en super stabiel liggen. Extra ideaal als het gaat om een vloer met veel verbindingen, zoals één van de luxe rigid Visgraat Click PVC vloeren. Maar daarnaast zijn deze vloeren ook ideaal te combineren op vloerverwarming! Dit komt door de extreem lage warmteweerstand van 0,039 m2 K/W. Bovendien voelt het Floer Rigid Click PVC dankzij de zachte vinyl laag comfortabel, zacht en warm aan de voeten. 

Verliefd op visgraat click PVC, maar wil je het ietsjes groter en grandieuzer maken? Ontdek het Walvisgraat Click PVC met de unieke MEGAMAT afwerking. De ijzersterke kunststof klik vloeren zijn 100% waterbestendig, gemakkelijk zelf te installeren en erg goed te combineren met voerverwarming.

Op zoek naar tegels voor in jouw woning? Bekijk Tegel Click PVC, ze zijn niet van steen te onderscheiden maar hebben alle voordelen van PVC vloeren! De tegels zijn met 45,7 cm bij 91,4 cm groot waardoor het luxe stenen uiterlijk extra wordt benadrukt

 

Van Nederlandse bodem, Met oog voor detail, 100% duurzaam

Offerte aanvraag


Nieuws

Staallook stompe binnendeuren
Binnendeuren
Arti-Interieur

Staallook stompe binnendeuren

Slimline Deuren: De Innovatieve Keuze voor een Modern Interieur Staallook stompe deuren zijn de nieuwste trend op het gebied van interieurdesign. Deze stompe aluminium deuren,

Lees verder »
 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen