Floorify vloeren

Floorify

Floorify rigide pvc vloeren brengen het beste van 2 werelden samen: de warme uitstraling van parket en/of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid

Floorify

In een huis wordt geleefd, op kantoor wordt flink gelopen en af en toe gaat er een fles champagne open. Daar hoort een duurzame vloer bij. Een vloer die schok- en vlekbestendig is maar bovendien ook slijtvast en stil. Een Floorify vloer!

Wat is een Floorify vloer?

Een Floorify vloer is een rigide pvc vloer met een bijzonder robuuste klikverbinding. De planken zijn maximaal 4,5 mm dik en bestaan de planken uit 4 lagen:

  1. Vlekresistente matte PU toplaag
  2. Extra dikke transparante slijtlaag
  3. Hoge resolutie decorfilm
  4. Watervaste en geluidsdempende onderlaag

De voordelen:

Een Floorify vloer is verkrijgbaar in planken zodat het de warme uitstraling krijgt van parket, of in tegels voor een strakke look van beton. Daarnaast heeft het nog meer voordelen die wij voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Waterbestendig:

Floorify rigide pvc vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Dit betekent dat de vloer niet kan opzwellen als het in verbinding komt met water. Sterker nog de vloer is uitermate geschikt voor in de keuken of in de badkamer.

  • Comfortabel en stil

Door de combinatie van de geluidsabsorberende  pvc vloer en de Comfort ondervloer krijgt u een heerlijke warme vloer met zacht loopvlak en die daardoor ook nog 20 decibel opvangt.

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Floorify rigide pvc vloeren nemen heel snel de omgevingstemperatuur op. Daarnaast zijn de vloeren heel dun (4,5 mm) en hebben ze een lage warmteweerstand (R-waarde) waardoor ze ook makkelijk kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling. Kortom een vloer die in elk interieur en in elke ruimte zou passen!

Showroom

Sinds een aantal jaar zijn wij naar volle tevredenheid dealer van Floorify en is de complete collectie te vinden in onze showroom. Bent u enthousiast geworden? Kom langs of neem contact met ons op.

Onderhoud:

Floorify rigide pvc planken en tegels zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud. Hierbij volstaat een gewone bezem, stofzuiger, microvezeldoek of een vochtige dweil in combinatie met een standaard pH-neutraal pvc reinigingsproduct bijvoorbeeld Conny. Conny is je beste vriendin. Als poetsen leuk zou zijn, dan was deze PH-neutrale cleaner de leukste van de klas. Last van hardnekkige vlekken op je vloer? Dan biedt Conny Turbo je de ideale oplossing: een krachtige reiniger die vuil geen kans geeft. Zorg er verder voor dat er na het schoonmaken geen plassen met water op je pvc vloer achterblijven. Enige vorm van speciale behandeling is bij geen enkele van onze vloeren van toepassing.

Afspraak inplannen

11 + 13 =

Floorify in de media

Wilt u vrijblijvend meer weten? Neem contact met ons op

of vraag vrijblijvend een offerte aan

Duurzaam maatwerk

Read More

Woonmaand Oktober akties

Read More

Arti-Interieur openingstijden in de zomer

Read More

5 oplossingen voor de inrichting van een kleine ruimte

Read More

De ideale werkplek

Read More

Wasmachinekast

Read More

Voor en nadelen raamdecoratie

De vele mogelijkheden van raamdecoratie Raamdecoratie is er in vele mogelijkheden, denk aan jaloezieën, rolgordijnen en lamellen. Maar welke past nu het beste bij uw wensen? Wij zetten alle voor en nadelen voor u op een rij en hopen het zo een beetje makkelijke te maken. Jaloezieën Jaloezieën zijn leverbaar in diversen kleuren, maten en
Read More

De voordelen van schuifdeuren

Read More

Een eenheid in uw interieur

Een eenheid in uw interieur Steeds vaker zien we dat er meerdere kleuren en materialen worden gemixt en gematcht in het interieur. Waar vroeger de standaard nog eiken was zie je nu een combinatie van eiken met staal en glas of mango met pluche en velvet. De combinatie van verschillende materialen geven warmte en sfeer.
Read More

Weber barbecue cadeau

Read More