Floorify vloeren

Floorify vloeren

Rigide pvc vloeren.

Aktie bij aankoop van een Floorify vloer de performance ondervloer van € 8,95 voor € 3,- en een comfort ondervloer gratis. Deze aktie geldt van 15 t/m 30 juni 2024

Floorify rigide pvc vloeren

In een huis wordt geleefd, op kantoor wordt flink gelopen en af en toe gaat er een fles champagne open. Daar hoort een duurzame vloer bij. Een vloer die schok- en vlekbestendig is maar bovendien ook slijtvast en stil. Een Floorify vloer!

Wat is een Floorify vloer?

Een Floorify vloer is een rigide pvc vloer met een bijzonder robuuste klikverbinding. De planken zijn maximaal 4,5 mm dik en bestaan de planken uit 4 lagen: PVC

 1. Vlekresistente matte PU toplaag
 2. Extra dikke transparante slijtlaag
 3. Hoge resolutie decorfilm
 4. Watervaste en geluidsdempende onderlaag

De voordelen:

Een Floorify vloer is verkrijgbaar in planken zodat het de warme uitstraling krijgt van parket, of in tegels voor een strakke look van beton. Daarnaast heeft het nog meer voordelen die wij voor u op een rijtje hebben gezet:

 • Waterbestendig:

Floorify rigide pvc vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Dit betekent dat de vloer niet kan opzwellen als het in verbinding komt met water. Sterker nog de vloer is uitermate geschikt voor in de keuken of in de badkamer.

 • Comfortabel en stil

Door de combinatie van de geluidsabsorberende  pvc vloer en de Comfort ondervloer krijgt u een heerlijke warme vloer met zacht loopvlak en die daardoor ook nog 20 decibel opvangt.

 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Floorify rigide pvc vloeren nemen heel snel de omgevingstemperatuur op. Daarnaast zijn de vloeren heel dun (4,5 mm) en hebben ze een lage warmteweerstand (R-waarde) waardoor ze ook makkelijk kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling. Kortom een vloer die in elk interieur en in elke ruimte zou passen!

Collectie van Floorify

Floorify, een duurzame pvc vloer

Duurzame producten maken, dat kan natuurlijk alleen in een écht duurzaam bedrijf. Dus wordt Floorify zelf elke dag groener én beter. They think big, behalve als het over onze ecologische voetafdruk gaat. Ook als bedrijf is Floorify meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Floorify wil van de wereld een mooiere plek maken. Vandaag én morgen. Daarom zijn alle Floorify vloeren duurzaam, energiebesparend en helemaal klaar voor de circulaire economie.

Floorevive is het nieuwe recyclingprogramma van Floorify.

Je snijresten recycelen is heel eenvoudig met Floorevive, het recyclingprogramma van Floorify. Heeft u na het plaatsen van je vinylvloer snijresten over? Gooi ze niet weg! Breng ze gewoon terug naar Arti-Interieur en wij zullen de snijresten voor u  recycleren. Als dank voor je inzet voor de planeet, krijgt u in ruil een gratis fles Conny onderhoudsproduct en planten we een boom voor jou in Madagaskar!

Plan een afspraak in onze showroom en kom de hele Floorify collectie bekijken. 

Openingstijden: Di-Vrij 9:00 tot 17:00 en Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Onderhoud:

Floorify rigide pvc planken en tegels zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud. Hierbij volstaat een gewone bezem, stofzuiger, microvezeldoek of een vochtige dweil in combinatie met een standaard pH-neutraal pvc reinigingsproduct bijvoorbeeld Conny. Conny is je beste vriendin. Als poetsen leuk zou zijn, dan was deze PH-neutrale cleaner de leukste van de klas. Last van hardnekkige vlekken op je vloer? Dan biedt Conny Turbo je de ideale oplossing: een krachtige reiniger die vuil geen kans geeft. Zorg er verder voor dat er na het schoonmaken geen plassen met water op je pvc vloer achterblijven. Enige vorm van speciale behandeling is bij geen enkele van onze vloeren van toepassing.

Vraag een offerte aan voor een Floorify vloer


Nieuws

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Bekijk al onze mogelijkheden

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Volg ons op social media