Floorify vloeren

Floorify

Floorify rigide pvc vloeren brengen het beste van 2 werelden samen: de warme uitstraling van parket en/of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid

Floorify

In een huis wordt geleefd, op kantoor wordt flink gelopen en af en toe gaat er een fles champagne open. Daar hoort een duurzame vloer bij. Een vloer die schok- en vlekbestendig is maar bovendien ook slijtvast en stil. Een Floorify vloer!

Wat is een Floorify vloer?

Een Floorify vloer is een rigide pvc vloer met een bijzonder robuuste klikverbinding. De planken zijn maximaal 4,5 mm dik en bestaan de planken uit 4 lagen:

  1. Vlekresistente matte PU toplaag
  2. Extra dikke transparante slijtlaag
  3. Hoge resolutie decorfilm
  4. Watervaste en geluidsdempende onderlaag

De voordelen:

Een Floorify vloer is verkrijgbaar in planken zodat het de warme uitstraling krijgt van parket, of in tegels voor een strakke look van beton. Daarnaast heeft het nog meer voordelen die wij voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Waterbestendig:

Floorify rigide pvc vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Dit betekent dat de vloer niet kan opzwellen als het in verbinding komt met water. Sterker nog de vloer is uitermate geschikt voor in de keuken of in de badkamer.

  • Comfortabel en stil

Door de combinatie van de geluidsabsorberende  pvc vloer en de Comfort ondervloer krijgt u een heerlijke warme vloer met zacht loopvlak en die daardoor ook nog 20 decibel opvangt.

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Floorify rigide pvc vloeren nemen heel snel de omgevingstemperatuur op. Daarnaast zijn de vloeren heel dun (4,5 mm) en hebben ze een lage warmteweerstand (R-waarde) waardoor ze ook makkelijk kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling. Kortom een vloer die in elk interieur en in elke ruimte zou passen!

Showroom

Sinds een aantal jaar zijn wij naar volle tevredenheid dealer van Floorify en is de complete collectie te vinden in onze showroom. Bent u enthousiast geworden? Kom langs of neem contact met ons op.

Of

Onderhoud:

Floorify rigide pvc planken en tegels zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud. Hierbij volstaat een gewone bezem, stofzuiger, microvezeldoek of een vochtige dweil in combinatie met een standaard pH-neutraal pvc reinigingsproduct bijvoorbeeld Conny. Conny is je beste vriendin. Als poetsen leuk zou zijn, dan was deze PH-neutrale cleaner de leukste van de klas. Last van hardnekkige vlekken op je vloer? Dan biedt Conny Turbo je de ideale oplossing: een krachtige reiniger die vuil geen kans geeft. Zorg er verder voor dat er na het schoonmaken geen plassen met water op je pvc vloer achterblijven. Enige vorm van speciale behandeling is bij geen enkele van onze vloeren van toepassing.

Afspraak inplannen

7 + 12 =

Floorify in de media

Wilt u vrijblijvend meer weten? Neem contact met ons op

of vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoe zou uw ideale werkplek er uit?

Read More

Arti-Interieur steunt de horeca

Read More

Hoe zou uw ideale inloopkast er uit zien?

Read More

Wat komt erbij kijken als je een nieuwe binnendeur koopt

Read More

Kastenconfigurator

Read More

Een tv meubel dat past bij uw interieur

Read More

De vele variaties van draaideurkasten

Read More

De vloeren van Arti-Interieur

Read More

Inloopkast in een kleine ruimte

Read More

Sinterklaas bij Arti-Interieur

Sinterklaas bij Arti-Interieur Ook dit jaar kwam Sint langs bij Arti-Interieur en hij was in een heel goed humeur. De Sint bracht letters mee, voor bij de koffie en de thee. Wilt u ook een letter van de goedheiligman? Dat kan, we zijn vandaag tot 15.30 open dus als u nog een kast of een
Read More