Vloerkleden

Vloerkleden

Geef een persoonlijke touch aan uw woning door een vloerkleed neer te leggen. Met zo’n vloerkleed, dat ook wel tapijt of karpet wordt genoemd, creëer je sfeer en warmte in zowel je woon- als slaapkamer. Daarnaast brengt het ook warmte en extra comfort met zich mee en is het natuurlijk heerlijk warm en zacht om met je blote voeten eroverheen te lopen.

Vloerkleden in alle stijlen

Vloerkleden zijn er in verschillende vormen en maten, waarbij iedere vorm ook weer een eigen uitstraling heeft. Met ronde vloerkleden breng je evenwicht in je kamer. Om het geheel een eigen draai te geven kun je er bijvoorbeeld een vierkante tafel op zetten. Of juist een ronde tafel om de symmetrie te behouden. Wij hebben diverse karpetten in allerlei kleuren, stijlen en materialen. Van vintage tot modern, hoogpolig of laagpolig, je vindt altijd een vloerkleed van de beste kwaliteit dat past bij jouw interieur.

Onderhoud van je vloerkleed

Wil je eventuele slijtage voorkomen, dan raden wij aan om je vloerkleed zo goed mogelijk te onderhouden. Stofzuig het tapijt in ieder geval 1 x per week, ook als je denkt dat het niet nodig is. Heb je huisdieren? Dan raden wij aan om de frequentie te verhogen. Ook kun je het vloerkleed af te toe draaien, zodat de plekken die meer worden belopen, niet zo hard slijten.

Een anti-slip ondertapijt zorgt ervoor dat je vloerkleed op de juiste plaats blijft liggen. Bovendien voorkom je hiermee dat er iemand over het vloerkleed struikelt.

Koop hem online of in de winkel

In onze showroom vindt u een aantal kleden en heel veel stalen van materialen en kleuren. Elk karpet is in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Onze verkoopspecialisten helpen u graag bij het zoeken naar het vloerkleed dat in jouw interieur past.

Levering vloerkleden

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe vloerkleed zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. Dat begrijpen wij als geen ander, dus doet onze bezorgservice er alles aan om uw gloednieuwe tapijt zo snel mogelijk netjes bij u te leveren. Als het gekozen vloerkleed op voorraad is dan kunnen we het tapijt zo snel mogelijk bij u bezorgen. Anders ligt de levertijd tussen de 2-4 weken. Natuurlijk houden wij u hiervan op de hoogte.

 

Bezoek onze showroom

Bekijk onze projecten

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Nieuws van Arti-Interieur

Aktie
Arti-Interieur

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »
Aktie
Arti-Interieur

Voorjaarsaanbiedingen Arti-Interieur

Voorjaarsaanbiedingen Arti-Interieur Vier de Lente met Onweerstaanbare Voorjaarsaanbiedingen bij Arti-Interieur! De lente is in aantocht en bij Arti-Interieur vieren we het begin van dit nieuwe

Lees verder »

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist