5x zwart toepassen in uw interieur

5x zwart toepassen in uw interieur

 

Zwart

De woontrend van het moment is zwart. De kracht van zwart is dat het elementen in uw interieur extra kan benadrukken. U kunt zwart in alle ruimtes in uw woning toepassen. De kleur komt het beste tot zijn recht als u met een nuance aanbrengt.

Toepassen

Kiest u voor zwarte keukenkasten, voeg hier een licht werkblad aan toe. Wilt u zwarte meubelen, houd de muren en vloeren dan rustig. Combineer een zwarte deur met glas voor meer licht en laat zo de deur in het middelpunt staan. Kortom door zwart op een subtiele manier toe te voegen ontstaat er een groots effect. Wij geven u graag wat tips om per ruimte op een stijlvolle en subtiele wijze zwart toe te voegen in uw interieur

 

5x zwart in uw interieur

1. Entree

De entree van het huis is het eerste wat u en uw gasten zien als u de voordeur opent. Het is ook de eerste plek in huis waar u zwarte elementen kunt toevoegen. U kunt dit groots aanpakken door de voordeur of de muren zwart te schilderen of een garderobekast in het zwart te maken. Kiest u voor klein, denk dan aan  zwarte roedes, een zwart lamp, spiegel of deurmat. En wist u dat zwarte handgrepen al een heel verschil maken?

   


2. Woonkamer 
Zwart televisiemeubel

In de woonkamer kunt u op vele wijze zwart toevoegen. Een paar tips:

 • Zwarte kussens op de bank
 • Zwarte brede jaloezieën voor de ramen
 • Een zwarte televisiekast tegen een witte muur
 • Vazen, lampen en andere woonaccessoires in de basiskleur zwart

3. Keuken

De keuken is een verlengstuk van uw woonkamer. Heeft u zwart toegepast in de woonkamer, laat dit dan terugkomen in de keuken. U kunt dit doen door te kiezen voor zwarte keukenkasten te gaan maar natuurlijk ook alleen voor  alleen

zwarte grepen. Of wat denkt u van zwarte apparatuur gecombineerd met een zwarte kraan. Een zwarte eethoek of een zwarte servieskast met verlichting tegen een witte muur. U ziet, veel mogelijkheden om op grote en kleine wijze een groots effect te krijgen.

 

4. Slaapkamer

Om heerlijk tot rust te komen en u op te laden voor de volgende dag is het belangrijk dat u voldoende slaap krijgt. Er is wetenschappelijk bewezen dat u beter slaapt in een opgeruimde kamer. Om zwart toe te voegen aan uw slaapkamer en hem opgeruimd te houden slaat u 2 vliegen in 1 klamp met e

en kast met zwarte elementen. Andere tips om zwart toe te voegen is raamdecoratie, lampen in het zwart of zwart beddengoed. Kijk uit dat het niet te overdadig wordt dan krijg je een tegenovergesteld eindresultaat.

 

5. Badkamer

Als laatste de badkamer. Nergens komt zwart zo tot z’n recht al in de badkamer. Met de juiste combinaties creëert u het ‘hotel chique’ gevoel. Houd de basis rustig maar pak uit met zwarte kranen, dikke zwarte handdoeken en een zwarte douchedeur. Wilt u nog meer zwart toevoegen kijk dan ook een naar zwarte raamdecoratie en zwarte badmeubelen. Ik kan nu al zeggen: het wordt een plaatje’.

  

Inspiratie

Deuren

Kasten

Raamdecoratie

Nog meer inspiratie

 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Gangkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Nieuws

Woontrends 2023

De woontrends van 2023 2023 is begonnen en we tikken al bijna de 2e maand van dit jaar aan. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe

Lees verder »

Arti-Interieur de showroom

Welkom in de showroom van Arti-Interieur Het is alweer even geleden dat wij onze nieuwe showroom feestelijk hebben geopend. Met een hapje en drankje hebben

Lees verder »

Afspraak maken in onze showroom

One Response

 1. Bedankt voor de interessante tips voor het toepassen van zwart in een interieur. Wij zijn net verhuisd en houden allebei van zwart, dus we willen dit graag verwerken in ons nieuwe interieur. Wat een interessant idee om een zwarte keuken te combineren met zwarte apparatuur. Mat zwarte keukenkastjes lijken mij erg mooi! Ik zal het eens aan mijn man voorstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.