5x zwart toepassen in uw interieur

5x zwart toepassen in uw interieur

Zwart

De woontrend van het moment is zwart. De kracht van zwart is dat het elementen in uw interieur extra kan benadrukken. U kunt zwart in alle ruimtes in uw woning toepassen. De kleur komt het beste tot zijn recht als u met een nuance aanbrengt.

Toepassen

Kiest u voor zwarte keukenkasten, voeg hier een licht werkblad aan toe. Wilt u zwarte meubelen, houd de muren en vloeren dan rustig. Combineer een zwarte deur met glas voor meer licht en laat zo de deur in het middelpunt staan. Kortom door zwart op een subtiele manier toe te voegen ontstaat er een groots effect. Wij geven u graag wat tips om per ruimte op een stijlvolle en subtiele wijze zwart toe te voegen in uw interieur

 

5x zwart in uw interieur

1. Entree

De entree van het huis is het eerste wat u en uw gasten zien als u de voordeur opent. Het is ook de eerste plek in huis waar u zwarte elementen kunt toevoegen. U kunt dit groots aanpakken door de voordeur of de muren zwart te schilderen of een garderobekast in het zwart te maken. Kiest u voor klein, denk dan aan  zwarte roedes, een zwart lamp, spiegel of deurmat. En wist u dat zwarte handgrepen al een heel verschil maken?

   


2. Woonkamer 
Zwart televisiemeubel

In de woonkamer kunt u op vele wijze zwart toevoegen. Een paar tips:

 • Zwarte kussens op de bank
 • Zwarte brede jaloezieën voor de ramen
 • Een zwarte televisiekast tegen een witte muur
 • Vazen, lampen en andere woonaccessoires in de basiskleur zwart

3. Keuken

De keuken is een verlengstuk van uw woonkamer. Heeft u zwart toegepast in de woonkamer, laat dit dan terugkomen in de keuken. U kunt dit doen door te kiezen voor zwarte keukenkasten te gaan maar natuurlijk ook alleen voor  alleen

zwarte grepen. Of wat denkt u van zwarte apparatuur gecombineerd met een zwarte kraan. Een zwarte eethoek of een zwarte servieskast met verlichting tegen een witte muur. U ziet, veel mogelijkheden om op grote en kleine wijze een groots effect te krijgen.

 

4. Slaapkamer

Om heerlijk tot rust te komen en u op te laden voor de volgende dag is het belangrijk dat u voldoende slaap krijgt. Er is wetenschappelijk bewezen dat u beter slaapt in een opgeruimde kamer. Om zwart toe te voegen aan uw slaapkamer en hem opgeruimd te houden slaat u 2 vliegen in 1 klamp met e

en kast met zwarte elementen. Andere tips om zwart toe te voegen is raamdecoratie, lampen in het zwart of zwart beddengoed. Kijk uit dat het niet te overdadig wordt dan krijg je een tegenovergesteld eindresultaat.

 

5. Badkamer

Als laatste de badkamer. Nergens komt zwart zo tot z’n recht al in de badkamer. Met de juiste combinaties creëert u het ‘hotel chique’ gevoel. Houd de basis rustig maar pak uit met zwarte kranen, dikke zwarte handdoeken en een zwarte douchedeur. Wilt u nog meer zwart toevoegen kijk dan ook een naar zwarte raamdecoratie en zwarte badmeubelen. Ik kan nu al zeggen: het wordt een plaatje’.

 

Inspiratie

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u hulp nodig met uw interieur?

Opening nieuwe showroom

Vernieuwde showroom Na ruim 6 jaar zijn we uit ons jasje gegroeid en was het tijd voor uitbreiding. Daarom openen we op zaterdag 9 april as. onze nieuwe grotere showroom. U hoeft hier niet ver voor te rijden want we schuiven maar 1 pand op. En, was u voorheen gewend om de trap op te
Read More

Aanschaf van een kledingkast

Read More

Nieuwe vloer kopen

Read More

Inspiratie traprenovatie

Read More

5x zwart toepassen in uw interieur

Read More

Black Friday kortingen

Read More

Duurzame lampen

Read More

Van interieurinspiratie tot uitvoering

Read More

Duurzaam maatwerk

Read More

Vernieuwde kastenconfigurator

Read More
 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Gangkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen
 • Order:Desc
 • Order by:Date
  • Date
  • Name
  • Modified
  • Comments

One Response

 1. Bedankt voor de interessante tips voor het toepassen van zwart in een interieur. Wij zijn net verhuisd en houden allebei van zwart, dus we willen dit graag verwerken in ons nieuwe interieur. Wat een interessant idee om een zwarte keuken te combineren met zwarte apparatuur. Mat zwarte keukenkastjes lijken mij erg mooi! Ik zal het eens aan mijn man voorstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.