Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Raamdecoratie is verkrijgbaar in vele soorten, denk aan gordijnen, jaloezieën, lamellen, duetten. Al deze vormen van raambekleding hebben ook weer vele keuze mogelijkheden. In dit artikel vertellen wij u graag meer over de jaloezieën.

Jaloezieën staan misschien beter bekend als horizontale lamellen of luxaflex. Luxaflex is geen artikel, het is een merk. Luxaflex maakt raambekleding van duurzaam en degelijk materiaal. Horizontale lamellen is wellicht ook een goede benaming van de jaloezie, jaloezieën zijn immers altijd horizontaal.

Licht

Met jaloezieën kunt u spelen met het licht. U kunt ze  helemaal open of helemaal dicht draaien  maar u kunt ze ook net een beetje open of dicht zetten. Wilt u wel licht maar geen felle zon in huis laat de jaloezieën dan 3 kwart dicht. Moet de kamer gelucht worden en dus de ramen worden open gezet, geen probleem u schuift de jaloezieën eenvoudig omhoog.

Soorten

Jaloezieën zijn leverbaar in het metaal en hout. Een alternatief voor stijlvolle shutters zijn brede houten jaloezieën met bijpassend ladderband. U geeft uw ruimte direct een luxe uitstraling.

Fijne metalen jaloezie van 16 mm geven uw kantoor of woning een moderne look en feel. Een ladderband is hier minder op zijn plaats, en zou er gekozen kunnen worden voor bijpassende koorden.

Dessins en kleuren

Of u nu kiest voor metalen of houten jaloezieën er zijn voor beide een ruime keuze uit kleuren, dessins en breedte. Combineer zwarte jaloezieën met wit ladderband of ga kies voor de kleur zilver gecombineerd met antraciet. Kortom genoeg mogelijkheden.

Wilt u meer weten, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

 


One Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.