Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Raamdecoratie is verkrijgbaar in vele soorten, denk aan gordijnen, jaloezieën, lamellen, duetten. Al deze vormen van raambekleding hebben ook weer vele keuze mogelijkheden. Uiteraard gaan we deze allemaal bespreken maar in dit artikel vertellen wij u graag meer over de jaloezieën.

Jaloezieën staan misschien beter bekend als horizontale lamellen of luxaflex echter luxaflex is geen artikel, het is een merk. Horizontale lamellen is wellicht ook een goede benaming van de jaloezie, jaloezieën zijn immers altijd horizontaal.

Licht

1 van de voordelen van deze raamdecoratie is dat je met het licht kunt spelen. U kunt ze helemaal open of helemaal dicht draaien maar het is ook mogelijk om ze half open te zetten. Wilt u wel licht in huis maar geen felle zon, laat de jaloezieën dan 3 kwart dicht. Moet de kamer gelucht worden en dus de ramen worden open gezet, geen probleem u schuift de jaloezieën eenvoudig omhoog.

Soorten

Jaloezieën zijn verkrijgbaar baar in het metaal en hout. Een alternatief voor stijlvolle shutters zijn brede houten jaloezieën met bijpassend ladderband. U geeft uw ruimte direct een luxe uitstraling. Er is ook een smallere variant, en wel van 16 mm deze geven uw kantoor of woning een moderne look en feel. Ladderband is hier minder op zijn plaats, en zou er gekozen kunnen worden voor bijpassende koorden.

Dessins en kleuren

Of u nu kiest voor metalen of houten jaloezieën er zijn voor beide een ruime keuze uit kleuren, dessins en breedte. Combineer zwarte jaloezieën met wit ladderband of ga kies voor de kleur zilver gecombineerd met antraciet. Kortom genoeg mogelijkheden.

Schoonmaken 

Het stofvrij houden een schoonmaken van jaloezieën is wellicht het enige minpuntje. Maar met een beetje handigheid, en na het zien van deze tips valt het best mee. 

Wilt u meer weten, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend een offerte voor jaloezieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *