Opening nieuwe showroom

Opening nieuwe showroom

Vernieuwde showroom

Na ruim 6 jaar zijn we uit ons jasje gegroeid en was het tijd voor uitbreiding. Daarom openen we op zaterdag 9 april as. onze nieuwe grotere showroom. U hoeft hier niet ver voor te rijden want we schuiven maar 1 pand op. En, was u voorheen gewend om de trap op te moeten om onze winkel te bekijken, u kunt nu lekker beneden blijven. U kunt ons vinden recht tegenover supermarkt Hoogvliet.

In onze nieuwe showroom laten wij graag de mogelijkheden voor maatwerkkasten zien en treft u een uitgebreide collectie vloeren. Natuurlijk zijn de aluminium schuifdeuren van interieur&deur ruim vertegenwoordigd en ook binnendeuren van Skantrae kunt u bij ons vinden. Raamdecoratie, zonwering en traprenovatie behoren ook tot de harde kern van onze showroom, dus zij zijn ook mee verhuisd.

Nieuw assortiment

Een nieuwe showroom vraagt ook om een nieuw assortiment. Zoals u net gelezen heeft kunt u veel van ons ‘bestaande producten’ terug vinden maar we hebben ook het 1 en ander toegevoegd. Zo hebben wij de geurkaarsen en geurstokken van Cereria Mollá 1899 aan ons assortiment toegevoegd en kunt u bij ons ook terecht voor de wanddecoratie van Meesterwerken aan je muur. En bent u op zoek naar betaalbare eetkamerstoelen, ook daar kunnen wij u mee helpen.

 

 

Wij zien u graag vanaf op 9 april as. op de Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp

Bekijk wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Nog meer nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *