Van interieurinspiratie tot uitvoering

Van interieurinspiratie tot uitvoering

Van interieurinspiratie tot de uitvoering

Bent u op zoek naar een nieuw interieur of een meubel op maat maar ziet u door de bomen het bos niet meer? In een paar eenvoudige stappen nemen wij u mee in het proces van inspiratie tot uitvoering.

Maatwerk interieur inspiratie

Elke dag worden we geïnspireerd en soms ook beïnvloed door beelden van buitenaf. Dit kunnen de fantastische televisieprogramma’s VT Wonen weer verliefd op je huis en Kopen zonder kijken zijn maar ook platformen zoals  Instagram, Pinterest en Facebook. Deze podia geven u een beeld van mogelijkheden binnen uw interieur en houden u op de hoogte van de laatste trends.

Om u extra te inspireren wil ik u graag wijzen op de account van interieurdesigners met stijl en klasse:

Interieur van Mies

Interieurjunkie

Interieuraddict

Naast alle bekende platformen kunt u zich ook laten inspireren door de interieurs van vrienden of familie. En, bent u op zoek naar kleur? Kijk ooks naar buiten soms is de kleur van het zand of juist dat éne blaadje in het bos net wat u wenst.

Verzamel uw inspiratie, maak eventueel een moodbord en neem dit mee naar Art-Interieur. Zo kunnen we samen een nieuw en uniek ontwerp maken.

Waar haalt u uw inspiratie van?

Ontwerpen maatwerk interieur

Bij het ontwerpen van een maatwerk kijken we naast design ook naar functionaliteit. Stelt uzelf hardop de vraag: Welke functie moet het meubel hebben? Heeft u dit scherp dan kunnen we beginnen met het ontwerp. Om een ontwerp visueel te maken tekenen we een meubel in een speciaal computerprogramma. In het programma kunnen wij u direct alle gemaakte keuzes laten zien. We voegen de kleuren en het materiaal toe en passen het ontwerp waar nodig is aan. U zult zien dat we tijdens het tekenen alles kunnen aanpassen tot een ontwerp wat past bij uw wensen. Wilt u zelf een kast ontwerpen, ook dat is mogelijk Arti-Interieur heeft hiervoor de kastenconfigurator ontworpen. Bent u niet op zoek naar een meubel maar naar een vloer, ook daar hebben we visualisatie tools voor. Wilt u hier meer over weten, laat het ons weten.

Uitvoering 

Nadat we een ontwerp voor u hebben gemaakt, wordt er bij u thuis ingemeten om te zien of het ontwerp ook daadwerkelijk past. Past het niet, of heeft u toch nog andere wensen dan maken we een nieuw ontwerp. Net zolang totdat het naar uw wens is. Hierna gaan wij het of voor u bestellen of gaan wij het zelf produceren. Dit kost uiteraard tijd want elk ontwerp is uniek en niet op voorraad dus.

Is uw maatwerk interieur stuk klaar dan wordt het bij u geïnstalleerd. Arti-Interieur voert montages uit met eigen personeel die gespecialiseerd zijn in maatwerk. Als wij klaar zijn dan heeft u een uniek meubel in huis en wensen wij u er heel veel plezier van.

Interieurinrichting

Is u kast gemonteerd ligt u vloer erin en hangen de binnendeuren? Dan is het tijd voor de inrichting. Styl uw kast af met accessoires in de tinten van uw inrichting. Leg uw kleding in de kast of plaats uw boeken de nieuwe boekenkast. Sluit de televisie aan leg een vloerkleed op nieuwe vloer, doe de gordijnen dicht en geniet van uw maatwerk interieur.

Tekening

Ontwerp

Woodupp kast met bureau

Inrichting

Inloopkast met woodupp

Tekening

Ontwerp

Inrichting

Werkplek met bergruimte

Contact

Berichten Arti-Interieur

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Vrijblijvend offerte aanvragen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *