5 oplossingen voor de inrichting van een kleine ruimte

5 oplossingen voor de inrichting van een kleine ruimte

Kleine ruimte groots inrichten

Nederland telt momenteel ruim 17 miljoen mensen die verdeeld zijn over 7,9 miljoen woningen. Deze woningen staan op een klein stukje aarde en daarmee is de gemiddelde woning in Nederland 65 m2 per persoon. Dit kan per regio nog verschillen, zo woont u in Amsterdam kleiner dan in een dorpje in Friesland. Concluderend mogen we wel stellen dat de gemiddelde woning niet heel erg groot is.

5 oplossingen om een kleine ruimte in te richten.

Dit vraagt bij de inrichting van een woning dus om een praktische indeling. Wij geven u graag wat tips en handvaten.

1. Vloer

Per etage raden wij u aan om te kiezen voor 1 vloer en deze door te leggen. Hiermee zorgt u voor een groots en ruimtelijk effect. Een visgraatvloer is sfeervol maar laat de ruimte kleiner lijken. Lange grote planken geven lengte aan de ruimte, en zorg ervoor dat de vloer altijd wordt gelegd met het licht mee. PVC Floorify planken

2. Verbind ruimtes met elkaar

Leeft u met meerdere personen in 1 grote ruimte? Schuifdeuren kunnen de oplossing zijn voor meer privacy of ruimtes van elkaar af te scheiden.

3. Kast met meerdere functies 

Maatwerkkasten bieden de perfect oplossing voor kleinere woningen. Ze kunnen niet alleen gemaakt worden om kleding in op te bergen. Maatwerk biedt ook de mogelijkheid om meerdere functies in 1 kast te laten maken. Denk hierbij aan een kledingkast/bureau, een televisiekast aka boekenkast, een kast voor in een werkkamer met ruimte genoeg om kleding in op te bergen. Kortom de ideale oplossing.

4. Kan het niet in de breedte dan in de hoogte

Kijk niet alleen naar vloerruimte maar kijk ook eens omhoog. Een opbergkast tot aan het plafond kan voor u misschien de beste optie zijn om meer bergruimte te krijgen.

5. Zoek de ruimte

Zoek de ruimte om u heen. Heeft u schuine wanden, perfect voor opbergruimte. Onbenutte ruimte achter de trap? Met een garderobekast heeft en uw jas een plek en de ruimte is netjes opgevuld. Wilt u meer weten waar er verborgen ruimte in uw woning zit?

 


Opening nieuwe showroom

Vernieuwde showroom Na ruim 6 jaar zijn we uit ons jasje gegroeid en was het tijd voor uitbreiding. Daarom openen we op zaterdag 9 april as. onze nieuwe grotere showroom. U hoeft hier niet ver voor te rijden want we schuiven maar 1 pand op. En, was u voorheen gewend om de trap op te
Read More

Aanschaf van een kledingkast

Read More

Nieuwe vloer kopen

Read More

Inspiratie traprenovatie

Read More

5x zwart toepassen in uw interieur

Read More

Black Friday kortingen

Read More

Duurzame lampen

Read More

Van interieurinspiratie tot uitvoering

Read More

Duurzaam maatwerk

Read More

Vernieuwde kastenconfigurator

Read More
 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Gangkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen
 • Order:Desc
 • Order by:Date
  • Date
  • Name
  • Modified
  • Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.