Arti-Interieur de showroom

Arti-Interieur de showroom

Welkom in de showroom van Arti-Interieur

Het is alweer even geleden dat wij onze nieuwe showroom feestelijk hebben geopend. Met een hapje en drankje hebben wij trots aan vrienden en familie kunnen laten zien waar wij al die maanden zo hard aan hadden gewerkt. 9 jaar geleden begonnen Arnold en Tim een showroom op de Graftermeerstraat 47a. Om hier te komen moest iedereen eerst een trap op. Geen probleem met jonge gezonde benen maar stiekem hadden we toch de wens om onze winkel op de begane grond te hebben. Gelukkig diende de mogelijkheid zich voor. En zo  konden wij in het pand ernaast, op de Graftermeerstraat 47, een nieuwe showroom maken op de begane grond. En nu leiden wij u er vol trots rond en vertellen wij u graag waar wij u mee kunnen helpen. 

Schuifdeuren

U heeft ze al vaak voorbij zien komen maar ook in de showroom zijn ze zichtbaar aanwezig, schuifdeuren. Schuifdeuren zijn mooi, praktisch en bieden vele mogelijkheden. Zo kunt u schuifdeuren voor een kastinterieur plaatsen maar zijn ze ook inzetbaar als tussendeur en zelfs als muur. Waar zou u een schuifdeur voor willen hebben? 

Gaat uw voorkeur uit naar een draaideur, dan treft u dat want ook de collectie deuren van Skantrae kunt u bij ons vinden. 

Maatwerkkasten

Natuurlijk zijn onze maatwerkkasten ruim vertegenwoordigd. In de showroom treft u diversen varianten van televisie- tot kledingkast en van wandmeubel tot inloopkast. Laat u inspireren door de mogelijkheden, kleuren en materialen. 

Vloeren

Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment vloeren. In de showroom op de grond hebben wij zowel een tegel, planken als visgraatvloer gelegd. Zo kunt u duidelijk zien wat u mooi vind. Beneden hebben wij de collectie pvc vloeren van zowel COREtec, Floer als Floorify. Boven treft u de houten vloeren van Hollandsche vloeren en laminaat van Meister, Douwes Dekker en onze huiscollectie. Met dit uitgebreide assortiment zit er vast wel een vloer bij die past bij uw wensen. 

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Wilt u onze showroom bezoeken?

U bent van dinsdag tot en met vrijdag van harte welkom van 9.00 – 17.00 en op zaterdag van 10.00 – 17.00. U kunt vrij bij ons binnen lopen. Wilt u op zaterdag langs komen en zeker weten dat we u kunnen helpen maak dan van te voren een afspraak. 

Ons adres is Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp en dat is recht tegenover supermarkt Hoogvliet. 

U kunt bij ons voor de deur parkeren. 

Tot snel! 

Traprenovatie

Wilt u uw trap laten renoveren? Wij laten u graag aan de hand van onze materialen zien hoe wij dit doen. We hebben voorbeelden van zowel de stootborden als de traptreden. 

eiken treden

Raamdecoratie

Jaloezieën, gordijnen, lamellen, vouwgordijnen, ook hiervoor kunt u terecht bij ons. Dit is tenslotte allemaal maatwerk en dat is ons vak. Wilt u meer weten, kom ons dan bezoeken. 

Nog meer Arti

U denkt vast: Wat een ruim assortiment. Maar dit is nog niet alles. Zo kunt u uw huis lekker laten ruiken met onze interieur&geur kaarsen. Treft u een keuze wanddecoratie van oude meesters Hebben wij onderhoudsmiddel voor heel veel vloeren. Verkopen wij comfortabele eetkamerstoelen, fauteuils en salontafels. En hebben wij horren en zonwering

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Projecten van Arti-Interieur

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Volg ons op Social Media

Nieuws

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *