Inspiratie traprenovatie

Inspiratie traprenovatie

 

Traprenovatie

We lopen soms wel 10 de trap op en af, na een jaar of 15 is het dan niet raar als uw trap toe is aan een opknapbeurt. Kan uw trap ook wel een opknapbeurt gebruiken, of heeft u een nieuwbouw trap die een ander jasje verdient, laat uw trap renoveren. Wij renoveren uw trap door eiken overzettreden over de huidige treden te plaatsen, daarnaast renoveren we ook de stootborden. De wangen van de trap die dient u zelf te schilderen.

De eiken treden worden geolied in een kleur naar keuze, de stootborden kunnen in dezelfde kleur geolied worden, maar kunnen ook in het wit of zwart bekleed worden. Met een antislipstrip in een kleur naar keuze maken wij uw trap helemaal af.

Wist u dat wij uw trap binnen 1 dag renoveren? ‘Hoe dan’ hoor ik u denken.  Wij komen vooraf de trap inmeten, zo weten wij hoeveel tredes wij mee moeten nemen.  Op de dag zelf zagen wij de tredes op maat. Dit doen wij uiteraard buiten zodat u er zo min mogelijk last van heeft. We lijmen de tredes en stootborden op de bestaande trap en kitten deze op het einde helemaal netjes af. U blij met uw gerenoveerde trap, en wij blij met weer een blije klant.

 

Voorbeeld trappen

Dichte trap met treden en stootborden in dezelfde kleur
Dichte trap met treden en stootborden in een andere kleur
Open trap allen bovenkant is gerenoveerd
traprenovatie open trap onderkant
Open trap treden zijn rondom gerenoveerd
Trap gerenoveerd open trap

Voor en na traprenovatie

Hebben wij u geïnspireerd? Bezoek onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Berichten

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *