Inspiratie traprenovatie

Inspiratie traprenovatie

Inspiratie januari

Een nieuw jaar is begonnen, een jaar waar alles weer mogelijk is. Wij hopen dat het voor iedereen een gezond jaar mag worden met veel leuke uitjes en vakanties. Misschien wilt u dit jaar ook uw interieur in een nieuw jasje steken, daar gaan wij u bij helpen. Elke maand gaan wij u inspireren en de maand januari beginnen wij met traprenovatie

Inspiratie traprenovatie

We lopen soms wel 10 de trap op en af, na een jaar of 15 is het dan niet raar als uw trap toe is aan een opknapbeurt. Kan uw trap ook wel een opknapbeurt gebruiken, of heeft u een nieuwbouw trap die een ander jasje verdient, laat uw trap renoveren. Wij renoveren uw trap door eiken overzettreden over de huidige treden te plaatsen, daarnaast renoveren we ook de stootborden. De wangen van de trap die dient u zelf te schilderen.

De eiken treden worden geolied in een kleur naar keuze, de stootborden kunnen in dezelfde kleur geolied worden, maar kunnen ook in het wit of zwart bekleed worden. Met een antislipstrip in een kleur naar keuze maken wij uw trap helemaal af.

Wist u dat wij uw trap binnen 1 dag renoveren? ‘Hoe dan’ hoor ik u denken.  Wij komen vooraf de trap inmeten, zo weten wij hoeveel tredes wij mee moeten nemen.  Op de dag zelf zagen wij de tredes op maat. Dit doen wij uiteraard buiten zodat u er zo min mogelijk last van heeft. We lijmen de tredes en stootborden op de bestaande trap en kitten deze op het einde helemaal netjes af. U blij met uw gerenoveerde trap, en wij blij met weer een blije klant.

 

Voorbeeld trappen

 

Dichte trap met treden en stootborden in dezelfde kleur

Dichte trap met treden en stootborden in een andere kleur

Open trap allen bovenkant is gerenoveerd

Open trap treden zijn rondom gerenoveerd

Voor en na renovatie

Natuurlijk laten wij ook graag voor en na foto’s zien

Inspiratie

Hebben wij u weten te inspireren? Neem contact met ons op en wie weet loop u binnenkort ook over een mooie trap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *