Wasmachinekast

Wasmachinekast

Wasruimte

Een wasmachine is 1 van de meest gebruikte huishoudelijke machines. Wat opvalt is dat de wasmachine in vele gevallen is weggestopt.  Bij meer dan 60% van de mensen staan de wasmachine en de droger in een aparte ruimte, denk aan de zolder of een bergkast. In andere gevallen staat hij of in de badkamer of in de keuken. Wasmiddel, wasmanden en andere verpakkingen staan er meestal slordig op.  Kortom de wasruimte is bij vele een doorn in het oog.

Een praktische en slimme oplossing vindt u in de vorm van een wasmachinekast. Een kast geschikt voor de wasmachine, droger, wasmanden en uw wasmiddel. Zo creëert u een opgeruimde en bovenal overzichtelijke wasruimte.

Oplossingen wasruimte

Arti-Interieur maakt kasten op maat dus ook wasmachinekasten. Wij hebben al vele handige kasten mogen maken en delen graag onze tips met u.

  • Zorg ervoor dat de wasmachine en droger voldoende ruimte hebben om te ventileren,
  • Een uitschuifbare plank is ideaal maar als deze te zwaar beladen wordt dan zakt hij makkelijk door,
  • Plaats een lade onder de wasmachine en droger zodat u deze hoger komen te staan en niet meer zo hoeft te bukken bij het in en uitladen van de was.
  • Een kast is voor uw ruimte niet altijd de oplossing, denk dan aan een bureau over de machines. De machines zijn uit het zicht en op het bureau kunt u de was opvouwen. Een kind kan de was doen!

Wilt u meer tips of wilt u zich laten adviseren, mail ons of plan een afspraak in.

 

 

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *