Een inloopkast, de ultieme woondroom.

Een inloopkast, de ultieme woondroom.

Een inloopkast, de ultieme woondroom.

We dromen allemaal van een prachtige inkoopkast zoals in films te zien is, en waar al onze kleding netjes op kleur gesorteerd in hangt. Waar onze schoenen mooi tentoongesteld kunnen worden en onze accessoires eindelijk allemaal een plekje hebben. Maar waar moeten we de inloopkast plaatsen daar hebben we toch helemaal geen ruimte voor?

Tips waar een inloopkast geplaatst kan worden.

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te bepalen waar de walk in closet moet komen. We denken al snel dat het niet past, maar er is veel meer mogelijk dan je denkt. Met een klein beetje creativiteit en inventiviteit creëer je ook in een kleine ruimte een inkoopkast.

 • Van werkkamerkamer tot droomkamer
  Veel woningen hebben een kamer die ingericht wordt als  werkkamer. Maar wat staat er nu eigenlijk allemaal in een werkkamer? Door een maatwerk kastinterieur in de kamer te plaatsen bouw je een prachtige inloopkast voor je kleding en een bureau om aan te werken. De gehele muur kan benut worden, zelf als u een raam in de kamer heeft. Met een maatwerk inloopkast krijgt u het beste uit 2 werelden.

 • Scheiding in een slaapkamer
  Wanneer je een ruime slaapkamer hebt, dan is het natuurlijk ook een idee om een gedeelte van de slaapkamer om te bouwen tot een inloopkast.  Dit kan door  een scheidingswandje plaatsen, of door heel eenvoudig de ruimte te verdelen met behulp van schuifdeuren of kasten zodat er een walk in closet kan worden gerealiseerd.

 

 • Schuin dak omtoveren tot een inloopkast
  Een inloopkast op zolder, onder een schuin dak is ook een optie. Zo kun je elke ruimte maximaal benutten, en laat je een inloopkast op maat maken, dan wordt er helemaal geen centimeter onbenut.

Zo ziet u, het hoeft niet meer bij dromen te blijven.

Neem contact op vraag een vrijblijvend voorstel

Meer nieuws van Arti-Interieur

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Eerder projecten van Arti-Interieur

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *