De voordelen van schuifdeuren

De voordelen van schuifdeuren

De voordelen van schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een heel mooi alternatief voor draaideuren. Ideaal te gebruiken als binnendeuren maar ook als afsluiting voor een kast. Schuifdeuren zijn in alle maten, soorten en kleuren verkrijgbaar en bieden ook vele voordelen. Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rij.

 

Ruimtebesparend

Omdat de deur schuift hoeft u geen rekening te houden met de draaihoek van een deur, in een kleine ruimte dus ideaal. Zet u schuifdeuren in als binnendeur dan moet u er natuurlijk wel op letten dat er zijdelings voldoende ruimte is op de deur te kunnen openschuiven.

 

Geen dichtslaande deuren

Heerlijk, om niet meer het geluid te horen van een deur die niet helemaal dicht zit. Een schuifdeur kan niet klappen. In de meeste gevallen zit een schuifdeur in een boven en onderrail. Mocht de deur hangen in een bovenrail dan zorgt een palletje op de grond ervoor dat de deur geleid wordt.

 

Grote keuzemogelijkheid

We noemden het al even maar bij schuifdeuren is er een enorme keuzemogelijkheid.  Zo zijn er schuifdeuren met en zonder omlijsting, kunt u kiezen uit deurvullingen. Zijn er veel mogelijkheden in materialen en is er ook nog volop keuze in ophanging.

 

Veel toepassingsmogelijkheden

Als laatste en zeker het belangrijkste voordeel zijn de toepassingsmogelijkheden. Een schuifdeur kunt u gebruiken als tussendeur, maar ook voor de indeling van een ruimte. Denk maar aan een schuifdeur als een scheiding tussen de woonkamer en de keuken. Schuifdeuren zijn te gebruiken als kastdeur of voor een inloopkast.  Het grootste voordeel hiervan is dat er geen stof in de kast kan komen. Met schuifdeuren sluit je een ruimte helemaal af.

 

Maatwerk

Schuifdeuren zijn leverbaar in zowel standaardmaten als maatwerk. De keuze voor maatwerk is vele malen groter omdat deze deuren speciaal voor u worden gemaakt. Een maatwerk deur zorgt ervoor dat een ruimte of kast volledig kan worden afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld al een interieur van een kast staan en wilt u hier deuren voor, dat kan. Of wilt u een ruimte afsluiten maar is het wel 280 cm hoog? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak en bezoek onze showroom.

 

 

Bekijk hier wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *