De showroom van Arti-Interieur is gesloten

De showroom van Arti-Interieur is gesloten

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”3_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Coronamaatregelen treffen Arti-Interieur

Showroom

De showroom van Arti-Interieur is tot 19 januari gesloten. Ondanks dat de showroom is gesloten zijn wij wel bereikbaar per telefoon of email. En, mocht u willen dan kunnen we ook een video gesprek inplannen.

Bestellen

Wilt u een vloer bestellen en deze zelf leggen dan kan dit. Net als onze metallook, binnen en schuifdeuren. U bestelt per email, de factuur ontvangt u vooraf en wanneer de bestelling klaar staat kunt u deze afhalen in ons magazijn.

Montage

Montages komen wij net als normaal bij u uitvoeren. Wel hebben we voor u en onze gezondheid de regels iets aangescherpt.

  • Wij komen met maximaal 2 monteurs.
  • Wij werken alleen in een ruimte. Mocht u meer montage medewerkers in u woning hebben dan kunnen wij helaas niet aan onze werkzaamheden beginnen, dan zijn er teveel mensen in een woning.
  • Heeft u ziekteverschijnselen, laat het ons weten we plannen dan een nieuwe afspraak in. Mochten wij ziekteverschijnselen hebben, ook dan plannen wij een nieuwe afspraak met u in.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Voor nu wensen wij u sterkte de komende weken, blijf gezond en let op elkaar.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_4″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2017/06/logo-artiinterieur.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” url=”https://www.laminaatenparket.nl/”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Telefonische afspraak inplannen?

[/tm_pb_text][tm_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” use_redirect=”off” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [tm_pb_contact_field field_title=”Name” field_type=”input” field_id=”Name” required_mark=”on” fullwidth_field=”off”] [/tm_pb_contact_field][tm_pb_contact_field field_title=”Email Address” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off”] [/tm_pb_contact_field][tm_pb_contact_field field_title=”Message” field_type=”text” field_id=”Message” required_mark=”on”] [/tm_pb_contact_field][tm_pb_contact_field field_id=”Time” field_title=”Dag en tijd” field_type=”input” select_multiple=”on” select_first_blank=”on” required_mark=”on” show_label=”on” field_width=”col-md-3″ form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/tm_pb_contact_field] [/tm_pb_contact_form][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *