De showroom van Arti-Interieur is gesloten

De showroom van Arti-Interieur is gesloten

Coronamaatregelen treffen Arti-Interieur

Showroom

De showroom van Arti-Interieur is tot 19 januari gesloten. Ondanks dat de showroom is gesloten zijn wij wel bereikbaar per telefoon of email. En, mocht u willen dan kunnen we ook een video gesprek inplannen.

Bestellen

Wilt u een vloer bestellen en deze zelf leggen dan kan dit. Net als onze metallook, binnen en schuifdeuren. U bestelt per email, de factuur ontvangt u vooraf en wanneer de bestelling klaar staat kunt u deze afhalen in ons magazijn.

Montage

Montages komen wij net als normaal bij u uitvoeren. Wel hebben we voor u en onze gezondheid de regels iets aangescherpt.

  • Wij komen met maximaal 2 monteurs.
  • Wij werken alleen in een ruimte. Mocht u meer montage medewerkers in u woning hebben dan kunnen wij helaas niet aan onze werkzaamheden beginnen, dan zijn er teveel mensen in een woning.
  • Heeft u ziekteverschijnselen, laat het ons weten we plannen dan een nieuwe afspraak in. Mochten wij ziekteverschijnselen hebben, ook dan plannen wij een nieuwe afspraak met u in.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Voor nu wensen wij u sterkte de komende weken, blijf gezond en let op elkaar.

Telefonische afspraak inplannen?

1 + 10 =

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *