Hoe zou uw ideale werkplek er uit?

Hoe zou uw ideale werkplek er uit?

De ideale werkplek

In 2019 werkten 39% van de Nederlanders af en toe thuis. Vanwege Covid-19 werkt in 2020 minimaal 39% elke dag thuis. De voorspelling is dat we in 2021 ook nog een poosje thuis gaan werken.

Vanwege strenge Arbo regels is uw werkplek op het werk hoogstwaarschijnlijk beter ingericht dan thuis. Deze regels zijn er niet voor niets. Ze zorgen ervoor dat u uw werk op een gezonde manier kunt uitoefenen. Hoe is uw werkplek thuis ingericht? Kunt u een hele dag werken zonder fysieke klachten te ervaren? Staat uw bureau op de juiste hoogte en kunt u makkelijk bij  de printer en ordners? Kunt u in alle rust werken of heeft u veel last van omgevingsgeluid?

Met een paar simpele oplossingen creëert u thuis een veilige, rustige en dus ideale werkplek. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Werkplek

U wilt een inloopkast maar u weet niet zo goed waar deze moet komen. Heeft u net als in de film een ruime slaapkamer dan is het mooi als daar ruimte gemaakt kan worden om een walk in closet te laten plaatsen.

Helaas is niet iedereen groot behuisd. Geen probleem want in een kleine ruimte is het ook mogelijk om een inloopkast te creëren. Wat dacht u van de zolder tegen de schuine wanden? Of heeft u misschien een kamer over?

Maatwerk biedt u de mogelijkheid om uw ideale inloopkast te ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *