Meubels op maat

Meubels op maat

Meubels op maat

Bij het aanschaffen van nieuwe meubels denkt men al snel aan de woonboulevard. Echter soms zijn er lastige hoekjes, schuine wanden of afwijkende maten en dan kunt beter een meubel op maat laten maken. Door te kiezen voor een meubel op maat kiest u niet alleen voor praktisch, maar ook voor uniek en persoonlijk.

Kledingkasten op maat

Een kledingkast op maat geeft als grote  voordeel dat u de beschikbare ruimte volledig kunt benutten. Bijvoorbeeld een kast van de grond tot plafond of een kast wandbreed. Zelfs schuine wanden zijn geen probleem bij een maatwerkkast. Een ander voordeel is dat ook het interieur van een kast helemaal zelf kunt samenstellen. Wilt u een 2 planken, een lade en een roede, geen probleem. Of wat dacht u van een uittrekbare roede of een sieradenlade. Daarnaast bepaalt u  door de keuze van de deuren ook de uitstraling van de kast. Deuren met aluminium omlijsting voor een trendy look, deuren met fresing voor de klassieke en landelijk trend.

Meubels op maat voor de woonkamer

Een kast op maat is er niet alleen voor kleding ook in uw woonkamer is het fijn als alles bij elkaar past en netjes een plekje heeft. Zo wordt een tv vaak vaak gezien als het centrale punt in de woonkamer, dan is het ook fijn dat dit punt in uw huis helemaal klopt. Een tv kast niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. Draden kunnen worden weggewerkt en het ontvangstkastje van uw provider moet ook een plekje krijgen. In plaats van alleen een tv kast ook gelijk een dressoir maken. Zo maakt u optimaal gebruik van uw ruimte maar ook van de lengte van uw woning.

Een boekenkast zorgt voor sfeer en warmte in huis en hoe fijn is het als u al uw boeken en souvenirs moeiteloos kwijt kunt. Wilt u uw boeken liever uit het zicht? Laat er dan deurtjes voor maken. Dat is allemaal mogelijk met een maatwerkkast.

Maatwerk

Naast kasten voor kleding of boeken kunt u ook denken aan kasten en suite om een stijlvol karakter aan uw woning te geven. Of een schoenenkast voor in de hal, een kast voor de in de badkamer gecombineerd met een wastafel. Een kast rond de wasmachine, een bureau op maat of wellicht een eettafel. Kortom een maatwerk meubel past in elk huis.

TV kast
Schoenenkast voor in de hal
TV kast
Hoekmeubel
Badkamer meubel
Wastafelkast
Wasmachinekasten met draaideuren
Wasmachine kast
Boekenkast met bureau
Kast met bureau
Wasmachinekast
Draaideurkast met wit leren handgreepjes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *