De ideale werkplek

De ideale werkplek

De ideale werkplek

Door Covid-19 waren we gedwongen om thuis te werken. Thuiswerken heeft naast negatieve punten ook veel positiefs gebracht. We werken productiever, we vergaderen efficiënter en we staan minder in de file. Deze voordelen hebben er toe geleid dat veel bedrijven niet meer willen dat hun medewerkers 5 dagen per week naar kantoor komen. Dit betekent in de praktijk dat we een thuiswerkplek moeten inrichten waar we in alle rust kunnen werken. Een plek zonder veel prikkels, waar je alles bij de hand hebt en heel belangrijk, waar je comfortabel kunt zitten.

Wij geven u graag een paar simpele tips en oplossingen om uw werkplek nog aangenamer te maken.

Bureau

Wanneer thuiswerken voor een paar weken is kan een eettafel prima functioneren. Wanneer dit permanent gaat worden is het fijn om een eigen plek te hebben. Het bureau kan los staan maar als er geen ruimte is dan kan het ook geïntegreerd worden in bijvoorbeeld een kast. Welke oplossing het beste bij u past kunt alleen u zeggen maar, kies wel voor een werkplek dat past bij de lengte van uw lichaam. Zo voorkomt u onnodige blessures.

Bergruimte werkplek

Een opgeruimde werkplek zorg voor een opgeruimd hoofd. Omdat we steeds vaker digitaal werken gebruiken we minder papier maar dat wil niet zeggen dat we geen papier meer gebruiken. Het is dus handig als er opbergruimte komt. Een kast kan kan hier de oplossing voor zijn. Een kast met planken voor ordners, een printer en andere werk gerelateerde materialen.

Heeft u niet zoveel ruimte, maak dan een paar planken vrij in uw kledingkast of plaats boven uw bureau een paar planken.

Deur

Moet u veel telefoneren of heeft u regelmatig een zoom meeting, dan is het fijn om dit in een stille ruimte te doen. Sluit uw ruimte af met een deur. Binnendeuren zijn leverbaar in vele maten en soorten.

Heeft u geen aparte werkkamer maar is er wel een mogelijkheid een kamer te splitsen? Denk dan eens aan schuifdeuren. Met schuifdeuren heeft u binnen no time 2 aparte of juist 1 grote ruimte.

Werkplek in de woonkamer

Als laatste geven wij  de tip om een werkplek in de woonkamer te maken. Juist wanneer u klein behuisd bent of geen kamer over heeft kan dit de oplossing zijn. Een wandmeubel met een bureau, verlichting en een stopcontact erin verwerkt en u bent klaar.

Wilt u samen met ons uw ideale werkplek samenstellen? Maak een afspraak.

1 + 12 =

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *