Vloeren

Vloeren

Vloeren in de stijl van uw interieur

Op zoek naar een vloer?

Vloeren zijn er in verschillende soorten en stijlen. Bent u opzoek naar een vloer of wilt u uw huidige vloer vervangen? Bezoek dan onze showroom. Wij hebben een ruime collectie laminaat, parket en pvc-vloeren. Arti-Interieur heeft alle kennis en kunde in huis om u te voorzien van de juiste informatie en advies.

Plan een afspraak

Openingstijden: Di-Vrij 9:00 tot 17:00 en Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

De vloeren van Arti-Interieur

Afwerking van zwevende vloeren

Elke zwevende vloer wordt minimaal 1 cm van de wand gelegd. Zo heeft de vloer de ruimte om te werken. Deze centimeter werken wij af met plinten waar eventueel snoeren achter verwerkt kunnen worden. Bij Arti-Interieur heeft u keuze uit hoge plinten in 7, 9 en 12 cm. De hoogte van het plafond bepaald vaak de hoogte van de plinten. Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plinten. Uiteraard is de keuze aan u, u kunt ook kiezen voor platte plinten, of een combinatie van beide. Rond deurkozijnen ontkomt u niet aan platte plinten. Door onze expertise kunnen we deze met zo min mogelijk kleine stukjes monteren.

Quickstep laminaat IM1848

Onderhoud van uw vloer

Een goed onderhouden vloer kan de uitstraling van een ruimte aanzienlijk verbeteren en de levensduur van de vloer verlengen. Of je nu houten, laminaat- of pvc vloer hebt, met deze 3 korte tips zorg je ervoor dat je jarenlang plezier van je vloer kunt hebben.  

1. Gebruik Geschikte Reinigingsmiddelen:
Voor verschillende soorten vloeren zijn verschillende reinigingsmiddelen nodig. Gebruik altijd een reinigingsmiddel dat geschikt is voor het type vloer dat je hebt. Onze adviseurs vertellen u graag welk middel u nodig heeft.  

2. Bescherm Tegen Krassen:
Gebruik viltjes onder meubelpoten om krassen op de vloer te voorkomen wanneer je meubels verschuift. 

3. Gebruik een droogloopmat:
Plaats matten bij de ingangen van je huis om vuil en zand van buitenaf te verminderen. Dit helpt om je vloeren langer schoon te houden.

Wilt u meer tips, lees dan verder

 

Bestel direct krasvrije vloerbescherming voor uw meubels ...

Gratis inmeetservice, 15 jaar garantie, topkwaliteit, maatwerkspecialist

Vraag vrijblijvend een offerte


Arti-Interieur is dealer van:

Wat Arti-Interieur nog meer voor u kunt betekenen

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Nieuws

E034 binnendeur
Binnendeuren
Arti-Interieur

Metamorfose binnendeuren

🚪 Ontdek de magie van binnendeuren voor jouw interieur! 🏠 Binnendeuren spelen een essentiële rol in het creëren van een harmonieuze en stijlvolle sfeer in

Lees verder »
Kasten
Arti-Interieur

Verlichting in maatwerkkasten

Verlichting in uw maatwerkkast  Kasten en verlichting deze 2 elementen komen steeds vaker terug in onze ontwerpen. Maatwerkkasten en verlichting combineren functionaliteit en esthetiek op

Lees verder »